25 találat a(z) járadék cimkére

Járadék melletti kereset Kérdés

Jövedelempótló járadék és költségpótló járadék adó- és járulékfizetési kötelezettsége Kérdés

Vállalkozás rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás mellett Cikk

Gyakran merül fel kérdésként, hogy összeegyeztethető-e a megváltozott munkaképességű személyek pénzbeli ellátása, illetve a vállalkozási tevékenység folytatása.

Hepatitis C fertőzés járadéka adóköteles-e? Kérdés

Özvegyi nyugdíj, járadék Kérdés

Családi kedvezmény – felnőtt hozzátartozó Kérdés

Milliókat kap meggyilkoltatott férje örökségéből Maurizio Gucci özvegye Cikk

Évi egymillió eurós járadék illeti meg meggyilkolt férje, Maurizio Gucci örökségéből Patrizia Reggianit, aki bérgyilkossal ölette meg hűtlenné vált hitvesét – így foglalt állást egy milánói fellebbviteli bíróság.

Nyugdíjemelés: figyelem, itt a kormány terve 2017 januárjától! Cikk

Csupán 0,9 százalékkal emelkednek 2017. január 1-jétől a nyugdíjak, illetve a különféle rokkantsági, fogyatékossági, rehabilitációs ellátások – derül ki a kormany.hu oldalon közzétett rendelettervezetből. Ugyanilyen mértékben növekedne a rokkantsági járadék összege is.

Nyugdíjbiztosítás, életbiztosítás: van-e adó kifizetéskor? Itt a válasz Cikk

Cikkünk a személybiztosítási – élet- (nyugdíj-) baleset-, betegségbiztosítás – szerződések alapján történő biztosítói kifizetésekre vonatkozó legfontosabb adózási tudnivalókat foglalja össze.

Visszamenőleg nő a kárpótlási járadék összege Cikk

Visszamenőleg nőne az életüktől vagy szabadságuktól politikai okból jogtalanul megfosztottak, illetve hozzátartozóik kárpótlási járadéka.

Havonta kaphat pénzt a nyugdíjpénztártól Cikk

Dolgozott a törvénygyár, sorra jelennek meg a Magyar Közlönyben az új törvények, törvénymódosítások és az ezekhez kapcsolódó végrehajtási rendeletek. Járadékot kell szolgáltatniuk az önkéntes nyugdíjpénztáraknak.

Ezek a nyugdíjak, ellátások és járadékok nőnek januártól Cikk

2016 januárjától 1,6 százalékkal nőnek az öregségi nyugdíjak, a hozzátartozói és más ellátások. Az erről szóló kormányrendelet a 187. számú Magyar Közlönyben jelent meg.

Önkéntes nyugdíjpénztári kivét Kérdés

Járadék az önkéntes nyugdíjkasszáktól, közüzemi díj az önsegélyezőktől Cikk

Meghatározott méret felett kötelező lenne járadékszolgáltatást is kínálniuk az önkéntes nyugdíjkasszáknak, az önsegélyező pénztárak pedig lakáscélú hiteltörlesztést és közüzemi díjat is finanszírozhatnának – javasolja a T/7396. számon benyújtott, pénzügyi törvénymódosításokat tartalmazó csomagjában a kormány.

Járadékot kaphatnak majd a nyugdíjpénztári tagok Cikk

Több ponton módosítaná az önkéntes pénztárakról szóló törvényt a pénzügyi közvetítőrendszer egyes szereplőit érintő törvények jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvénycsomag, amelynek tervezete október 14-éig véleményezhető.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 április
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close