35 találat a(z) határ cimkére

Az ukrán mezőgazdasági termékek behozatala ellen tiltakoznak a lengyel gazdák Cikk

A lengyel gazdák egy csoportja ismét lassítja a forgalmat a Hrebenne-Jahotyin lengyel-ukrán határátkelőn – közölte szerdán a lengyel sajtó.

De minimis támogatás Kérdés

Mezőgazdasági társaság ötven milliós határ Kérdés

A lengyel és szlovák blokád miatt Záhonynál iszonyú hosszú a kamionsor Cikk

A magyar és ukrán vám- és határrendészeti szervek folyamatosan dolgoznak a feltorlódott kamionsor gyors átléptetésén, azonban a Tisza-híd és az átkelőhely befogadóképessége nagyban korlátozza lehetőségeiket, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

16 ezernél többen érkeztek Ukrajnából szerdán Cikk

Az ukrán-magyar határszakaszon 7139-en léptek be Magyarországra szerdán, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 9415-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.

Magánszemély ingatlanbérbeadás áfamentes felsőhatár? Kérdés

ORFK: 9000-nél többen érkeztek szerdán Ukrajnából Cikk

Magyarország területére 2023. április 5-én 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 5441 fő lépett be. A román-magyar határszakaszon belépők közül 4041 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az Országos Sajtószolgálatot (OS), közölte az MTI.

Összesen mintegy tízezren érkeztek tegnap Ukrajnából Cikk

Magyarország területére 2023. február 22-én 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 5156 fő lépett be. A román-magyar határszakaszon belépők közül 4447 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett, közölte az Országos Rendőr-Főkapitányság az MTI-vel.

Orosz-ukrán háború: csaknem kilencezren érkeztek tegnap Magyarországra Cikk

Az ukrán-magyar határszakaszon 4754-en léptek be Magyarországra szerdán, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4107-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.

Alanyi áfamentesség Kérdés

ORFK: több mint 9800-an érkeztek Ukrajnából vasárnap Cikk

Az ukrán-magyar határszakaszon 4761-en léptek be Magyarországra vasárnap, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5102-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI-t.

Horvátország csatlakozott a schengeni övezethez. Megszűnt az ellenőrzés a határon Cikk

Horvátország vasárnap nulla órától tagja a schengeni övezetnek, így a horvát-magyar határátkelőket is megállás és ellenőrzés nélkül vehetik igénybe az utazók – jelentette be a horvát kül- és Európa-ügyi miniszter a Letenye-Muracsány (Gorican) határátkelőn szombat éjszaka tartott ünnepségen.

A magyar-ukrán határon két helyen szünetel a forgalom Cikk

Az ukrán oldalon fennálló áramszünet miatt a ki- és belépő határforgalom is szünetel a lónyai és a barabási határátkelőhelyen – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon.

12 milliós áfamentes keretbe nem számító tételek Kérdés

Nyilvánosak a 2024-es felsőoktatási felvételi eljárásra vonatkozó intézményi feltételek Cikk

Már nyilvánosak, hogy a 2024-es általános felsőoktatási felvételi eljárásban milyen feltételeket támasztanak az intézmények a jelentkezőknek – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) pénteken az MTI-vel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Képernyő előtti munkavégzés

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Átalakulás esetén eredménytartalék felosztása

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink