142 találat a(z) cégautó cimkére

Akció, reakció: vita az adótörvény módosításáról Cikk

A parlamentben az adótörvények módosításáról szóló vitában az ellenzék elégedetlenségénk adott hangott, Horn Gábor sem ígérte a javaslatok megszavazását, míg az MSZP-s képviselők a lehetésges változtatásokról beszéltek.

Mennyibe kerülhet az új cégautóadó, kiknek jár kedvezmény? Cikk

Az új cégautóadót a gépjárműadóról szóló törvényben találjuk, mint egységes vagyonadót, melyet mindenkinek fizetnie kell, aki valamilyen autó után költséget számol el akár cégként, akár magánszemélyként. Mit érdemes tudni az adócsomag egyik legnagyobb visszhangot kiváltó tervezett változtatásáról? Tények, számok.

Mik az adócsomag legproblémásabb pontjai? Cikk

Ígéretes, de nem elég – így lehetne összefoglalni a PricewaterhouseCoopers (PwC) szakértőinek véleményét a tervezett adócsomagról, amelyet a kormány a parlament elé terjesztett. Idén még kiszámíthatatlanabb az adótervezet, valószínűleg rengeteg módosításra vár még – mondta Erdős Gabriella, a PwC adópartnere, aki azt is hiányolta, hogy a kormány nem bocsátotta társadalmi vitára a tervezett változtatásokat.

2009: 11 százalék, cégautó, munkáltatói járulék Cikk

A jövő évi, az Országgyűléshez pénteken benyújtandó adóváltoztatások tervezete nyomán összességében 205 milliárd forinttal csökken az adóterhelés, ennek harmada a lakosságnál, kétharmada a vállalkozásoknál jelentkezik - közölte Veres János pénzügyminiszter pénteken a kormányszóvivői tájékoztatón.

Mennyi cégautó adót kell fizetnie 2008-ban? Cikk

A cégautó magáncélú használatára tekintettel a kifizetőnek cégautó-adót kell fizetnie, amelynek mértékéről, illetve az egyéb várható terhekről tájékoztatást kaphat a kalkulátorunk segítségével.

Cégautó-adó kalkulátor Cikk

A cégautó-adó kalkulátor a cégautó-adó (személyi jövedelemadó) havi összegének meghatározására szolgál és tájékoztat az egyéb terhekről, valamint kiszámítja az éves várható költségeket is.

Adófizetés ingatlanértékesítés után és céges autó üzemanyag-elszámolása és a nyugdíjas jövedeleme Cikk

Milyen adófizetési kötelezettsége van annak, aki családi házat értékesít? Elszámolhatja-e a cég az üzemanyagot céges autó után? Milyen adósávba esik a nyugdíjas egyforintos jövedelme? Az Adózóna olvasóinak kérdésére az APEH válaszolt.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Kiva-tao áttérési különbözet

Pölöskei Pálné

adószakértő

Kényszertörlés alatt álló cég

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

2019 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X