76 találat a(z) adóellenőr cimkére

Romkocsmáztak az adóellenőrök Cikk

Nagyszabású összehangolt ellenőrzést hajtott végre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a fővárosban. Az elmúlt hét végén 32 frekventált vendéglátóhelyet látogattak meg egy időben a revizorok, és egy-egy helyszínre háromszor is visszatértek.

Pékségeket buktattak le az adóellenőrök Cikk

Feketemunka, bizonytalan árukészlet, köztartozás. Sorozatos és súlyos szabálytalanságokat tapasztaltak a NAV munkatársai egy külföldi tulajdonú üzletláncnál, amely országszerte pékárut forgalmaz. Hogy a hálózat összesen mennyi bevételt titkolt el, azt még vizsgálják a revizorok, azonban az már kiderült, hogy a be nem jelentett alkalmazottak és az igazolatlan eredetű árukészlet miatt várhatóan 4 és félmillió forint bírságot kell kiszabni. A végrehajtók több mint 50 milliós foglalással zárták az ellenőrzési akciót.

Kiszálltak az adóellenőrök az RTL Klubhoz Cikk

Egy héttel Varga Mihály bejelentése után kiszálltak az adóellenőrök a tévétársasághoz – írja az atv.hu-ra hivatkozva a nol.hu.

Adóellenőrök kedvelt nyári célponjtai Cikk

Továbbra is megjelennek az adóellenőrök a romkocsmákban, a fiatalok és a turisták kedvelt szórakozóhelyein – figyelmeztet mai közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Leadta a drótot az adóellenőr Cikk

Vendéglátós barátjának adott információkat adóellenőrzésekről az a revizorként dolgozó férfi, akinek a büntetőpere pénteken kezdődött meg a Szolnoki Törvényszéken.

Így buktak le taxisok, fodrászok és kozmetikusok Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tavaszi ellenőrzés-sorozatán a vizsgálatok 28 százalékánál tártak fel szabálytalanságot a Nyugat-Dunántúlon, a mulasztási bírság összege várhatóan megközelíti a 20 millió forintot - közölte a NAV regionális igazgatóságának sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Taxisokat, romkocsmákat buktattak le az adóellenőrök Cikk

A taxisok 100 százaléka bukott és romokban a romkocsmák adózási fegyelme is. Ezt tapasztalta a NAV a fővárosi éjszakában tartott tavaszi ellenőrzésen. Az online pénztárgépekre is kiterjedő célirányos akcióban több millió forint bírságot szabott ki, egy kocsmát pedig be is zárat a NAV.

Keserű lett a csokoládé: lecsapott a NAV a bűnszervezetre Cikk

1,6 milliárd forintot próbált meg a csokoládéval kereskedő bűnszervezet egyik tagja bankszámlájáról eltüntetni. Balszerencséjére a NAV pénzügyi nyomozói megakadályozták a pénz továbbutalását és a bankszámlán lévő összegen felül további 2,5 milliárd forint értékben járműveket, ingatlanokat, követelést zároltak.

Bőbeszédűségével hozta magára az adóellenőröket Cikk

Egy sajtónyilatkozata buktatta le azt a turisztikai nevezetességet is üzemeltetető Somogy megyei kft.-t, amelynek illetékese arról számolt be egy napilapnak, hogy kiemelkedő látogatottságot értek el, amit adatokkal is megerősített - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Somogy Megyei Adóigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.

Két és félmilliárd forintot zárolt a NAV egy húsipari cégnél Cikk

Két és félmilliárd forint erejéig zárolta az egyik hipermarket-lánc beszállítójának bankszámláját, lefoglalta követeléseit és vagyontárgyait a NAV. Az adóellenőrök a házkutatáskor előkerült mintegy 15 ezer számla átvizsgálását megkezdték, az ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomozás indult.

Ők buktak le a NAV-nál Cikk

Idén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóellenőrei, pénzügyőrei és pénzügyi nyomozói számos tipikus és nagy értékű visszaélést lepleztek le.

Itt kell számítani adóellenőrzésre Cikk

A karácsonyi ünnephez kapcsolódóan decemberben komplex ellenőrzésekre számíthatnak a kereskedők és a vendéglátósok az észak-magyarországi régió megyéiben. Az adóellenőrök mellett pénzügyőrök és más hatóságok munkatársai is razziázhatnak - tájékoztatta a Nemzeti és Adó és Vámhivatal (NAV) regionális adó főigazgatósága pénteken az MTI-t.

Amikor a revizornak is kellemetlen az adóellenőrzés Cikk

Akupunktúrás kezelésen vettek részt a Tolna megyei adóellenőrök. Az ellenőrzés mindenkinek kellemetlen volt - írja a teol.hu.

Ha az adóellenőr már tudja, mit tett tavaly nyáron Cikk

Adatgyűjtéses revízió vagy adóellenőrzés? Bármelyik jelszóval jelentkezik is be az internetes portálokon értékesítőhöz a revizor, jó, ha az ellenőrzés alá vont adózó felkészül rá: az adóhivatal már sok információt összegyűjtött róla.

Bújócska a mérlegben – erre is figyeljen, ha a tagi hiteleket még nem fizette vissza a cége Cikk

Sok cég – és így könyvelőik – életét keseríti meg a könyvelésben évek óta bennragadt tagi hitel, amelynek visszafizetésére a vállalkozás helyzetében nincs esély. A számviteli törvény ad némi esélyt ennek ügyes elrejtésére!

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyéni vállalkozó csed mellett

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Apai gyed

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Egyszerűsített foglalkoztatás

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 január
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close