175 találat a(z) Orbán Viktor cimkére

Törvényjavaslatot nyújtott be a miniszterelnök Cikk

A Magyarország minisztériumainak felsorolásáról szóló 2022. évi II. törvény és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló T/2099. törvényjavaslatot Orbán Viktor a mai napon nyújtotta be.

Az inflációs nyugdíj-kiegészítés november első felében érkezik Cikk

November 10–15-e között kapják kézhez a nyugdíjasok az inflációs nyugdíj-kiegészítést – jelentette be közösségi oldalára szombaton feltöltött videójában Orbán Viktor miniszterelnök.

Új adókedvezményt lengetett be Orbán Viktor Cikk

A 25–30 éves életkor közötti gyermekvállalást támogathatja a kormány az szja-mentesség meghosszabbításával – helyezte kilátásba Orbán Viktor miniszterelnök, az Országgyűlés hétfői, őszi szezonnyitó ülésén Dúró Dóra parlamenti képviselő családtámogatási elképzeléseket firtató kérdéseire válaszolva. A kormányfő leszögezte: ha a nyugdíjon kívül bármilyen juttatást az inflációhoz kötnének, az államcsődhöz vezethetne. Orbán Viktor nem tágít: továbbra is az uniós szankciós politikát teszi felelőssé a válságért.

Orbán Viktor: Meghosszabbítjuk az árstopokat Cikk

A kormány döntött az árstopok meghosszabbításáról, jelentette be fb-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Döntött az Országgyűlés: havi 3,5 millióra nő Orbán fizetése, több mint 50 törvény módosul Cikk

Több mint félszáz törvényt módosít az egyes törvényeknek a honvédelemmel, a gazdaságfejlesztéssel, valamint a kormányzati igazgatással összefüggő módosítása, amelyet 133 igen és 51 nem szavazattal fogadott el az Országgyűlés a kormány javaslatára.

Orbán Viktor ma reggeli bejelentése: érkezik a rezsicsökkentés új szabályairól szóló rendelet Cikk

Öt hét után újra interjút adott a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában Orbán Viktor kormányfő, és például bejelentette, hogy holnap egy olyan rendeletet ad ki, amely értelmében mintegy 100 ezer kkv is benne maradhat a rezsicsökkentés rendszerében. Azt is jelezte, hogy marad a kettős benzinár rendszer a brüsszeli bírálatok ellenére – írja a Portfolio.hu.

Döntött a kormány az extraprofit adókról Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével három napos kihelyezett ülést tartott a kormány Sopronban, ahol elfogadták az extraprofit adó kivetéséről szóló rendelkezéseket és a 2023-as költségvetést is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

A kormány legújabb döntése: sarc egyes nagyvállalatokra Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök a szerda délutáni kormányülés után a következőket jelentette be.

Háborús veszélyhelyzetet hirdetett a kormány Cikk

Az Ukrajnában zajló háború miatt hirdetett veszélyhelyzetet a kormány szerda 0 órától – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon megjelent videójában.

Július 1-jéig marad a benzinárstop és az élelmiszerárstop Cikk

Meghosszabbították a benzinárstopot és az élelmiszerárstopot július 1-jéig.

Üzent az EU-nak Orbán Viktor, ezzel indokolja a magas energiaárakat Cikk

Azonnali brüsszeli intézkedésekre van szükség a magas energiaárak miatt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök mai nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor: nem tudjuk követni az USA példáját Cikk

A háború miatt kivetett szankciók gazdasági következményei súlyosak, de ha a szankciókat kivetjük az olajra és gázra, amelyeket Oroszországból hoz Európa, akkor a következmények még sokkal súlyosabbak lennének. – mondta Orbán Viktor Facebook oldalán közzétett videójában.

Koronavírus-járvány, védettségi igazolvány, Orbán-Putyin találkozó, kompenzáció a viharkárokra: ezek szerepeltek a ma reggeli kormányinfón Cikk

A koronavírus-járvány adatokról, a védettségi igazolványról, Orbán Viktor Putyinnal folytatott tárgyalásairól, a 13. havi nyugdíjakról, béremelésről és a hétvégi viharkárok okozta károk rendezéséről is beszélt a mai kormányinfón Gulyás Gergely.

Orbán Viktor: stop az élelmiszeráraknak Cikk

A vírus mellett az áremelkedések kérdésével is foglalkoztak a mai kormányülésen, hiszen egész Európában nőnek az árak az energiaárak emelkedése miatt – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalán közzétett videójában.

Jövőre már élelmiszerekért is lehet SZÉP-kártyával fizetni Cikk

A SZÉP-kártya felhasználási lehetőségeinek bővítéséről számolt be a Facebookon Orbán Viktor miniszterelnök.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Áfabevallás gyakorisága év közben

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Üzemanyag-elszámolás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Jogdíjból származó haszon megosztása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 december
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs