23 találat a(z) Orbán Viktor cimkére

Februártól változik, hogy ki számít védettnek Cikk

Változik februártól, hogy ki számít védettnek. Azért mások a szabályok, mert a betegség gyorsabb lefolyású, és a virológusok szerint változtatni kell a protokollokon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott, idei első interjújában – írja a hvg.hu.

Jövőre emelik az ápolók, szociális munkások bérét, tárgyalnak a 13. havi nyugdíjról Cikk

A pedagógusoknak azonban nem jár még béremelés. Szokásos péntek reggeli rádióinterjújában a miniszterelnök mindenkit arra kért, hogy oltassa be magát a harmadik dózissal, a jövő héten ő is így tesz – írja a hvg.hu.

80 ezres nyugdíjprémium lesz novemberben Cikk

Nyolcvanezer forint lesz a nyugdíjprémium, amelyet novemberben fizetnek ki az érintetteknek – jelentette be a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Júliustól jön a közös EU-s oltási kártya Cikk

Júliustól jön a közös EU-s kártya, a megállapodás értelmében az országok kötelesek elfogadni az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltásokat, de ez nem zárja ki, hogy másokat is elfogadjanak – mondta Orbán Viktor péntek reggeli interjújában, a Kossuth Rádióban – írja a hvg.hu.

Ötmillió beoltottnál megszűnik a kijárási tilalom, eltörlik a köztéri maszkviselést Cikk

A kormány több enyhítést is tervez azt követően, hogy elérjük az ötmillió beoltottat, a részletekről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt a Kossuth rádióban – írja a hvg.hu.

Szombattól újabb nyitás jön Cikk

Szombat reggeltől módosul a kijárási tilalom kezdete, éjfélre kell hazaérni, a boltok, vendéglátóipari egységek 11-ig lesznek nyitva, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak helyek – például a mozi, színház, edzőterem, szálloda, a vendéglátóhelyek belső terei. Ezeket rokon kíséretében a fiatalok is látogathatják – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában – írja a hvg.hu.

Jönnek a nyitás következő lépései Cikk

A miniszterelnök a Facebookon jelentette be, hogy elértük a számot, ami azzal jár, hogy szombattól nyitnak a teraszok és este 11-kor kezdődik a kijárási tilalom – írja a hvg.hu.

Megvétózta a magyar és a lengyel kormányfő az EU-s költségvetést és a helyreállítási alapot Cikk

Egyhangúság hiányában nem született döntés az unió hosszú távú költségvetéséről és a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását célzó alapról az uniós tagországok Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletei vezetőinek mai tanácskozásán – közölte Twitter-üzenetében Sebastian Fischer, az EU soros elnöki tisztét betöltő Németország állandó uniós képviseletének szóvivője.

Az önkormányzatok dönthetnek a kutyasétáltatás szabályairól Cikk

A koronavírus-járvány miatt életbe lépő, este 8 és hajnal 5 óra közötti kijárási tilalom alól kivételt jelenthet a kutyasétáltatás, a kivétel részletszabályairól az önkormányzatok dönthetnek –- közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Újabb járványügyi intézkedéseket ígért a miniszterelnök Cikk

Magyarországnak működnie kell, nem engedhető meg, hogy a vírus újra megbénítsa az országot. A kormány a következő hetekben egymás után hozza majd a járványügyi és a jelentősebb gazdasági növekedést célzó intézkedéseket – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Járvány: péntek reggel kormányülésen finomítják a szabályokat Cikk

Pénteken kormányülés lesz, ahol finomítják a védekezés részleteit. Kiderült, Kásler Miklós saját hatáskörben döntött a hátrányos helyzetű térségekben dolgozók 500 ezer forintos juttatásáról, ami Orbánt is meglepte – írja a hvg.hu.

Szombaton dönthetnek a budapesti korlátozásokról Cikk

Az élet újraindításának feltételei megvannak, de a védekezést nem hagyhatjuk abba – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kijárási korlátozások: szerdán döntenek a továbbiakról Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök szerdára tervezi, hogy döntést hoznak a múlt héten bevezetett kijárási korlátozások jövőjét illetően.

Pluszjuttatás az egészségügyi dolgozóknak, kötelező vezényelhetőség egészségügyi veszélyhelyzetben Cikk

500 ezer forint pluszjuttatást kapnak az egészségügyi dolgozók – jelentette be Orbán Viktor, aki azt is elmondta: a törvények egészségügyi veszélyhelyzetben minden egészségügyi dolgozónak kötelezővé teszik a vezényelhetőséget.

"Kórházparancsnokokat" vezényelnek ki a magyar kórházakba Cikk

Hétfő reggeltől minden kórház élén megjelennek az egyenruhás "kórházparancsnokok" – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió reggeli műsorában.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Szülői szabadság

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Lízing

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 január
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs