13 találat a(z) FHB cimkére

Bírság az Erstének és az FHB-nak! Megsértették a THM-szabályokat Cikk

Az Erste Bankot 14 millió, az FHB Bankot 4,5 millió forint fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta a jegybank egyebek mellett a teljes hiteldíjmutató (THM) feltüntetésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. Az Erste Bank a személyi kölcsönök és folyószámlahitelek, az FHB Bank a lakáshitelek reklámozása során több esetben nem vagy nem feltűnően jelenítette meg a hitelköltségeket összegző THM értékét – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Idén is lakásár-növekedésre számít az FHB Cikk

A lakásárak tavalyhoz hasonlóan az idén is országosan 5-10 százalékkal nőhetnek, a fővárosban ennél nagyobb, míg a kisebb településeken inkább 5 százalékos átlagos növekedés várható – derül ki az FHB legújabb lakásárprognózisából, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Szabálytalanságok az FHB és az OTP nyereménybetéteinél Cikk

Üzletszabályzatuk kiegészítésére kötelezte a jegybank az FHB Kereskedelmi Bankot és az OTP Bankot, hogy egyértelmű és teljes körű tájékoztatást adjanak a nyereménybetétek kamat- és nyereményalapjainak számításáról – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Csoportos létszámcsökkentés lesz az FHB-nál Cikk

Az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és a vele szoros kapcsolatban álló FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél csoportos létszámcsökkentés végrehajtását tervezik, erről augusztus 15-én döntöttek a hitelintézetek igazgatóságai – tette közzé a jelzálogbank a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Rábólintott az MNB a Takarékbank FHB-s vételi ajánlatára Cikk

Az MNB jóváhagyta a Takarékbank kötelező nyilvános vételi ajánlatát az FHB Jelzálogbank részvényeire – közölte az FHB a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Itt a Takarékbank ajánlata az FHB-részvényekre Cikk

Megtette kötelező nyilvános vételi ajánlatát a Takarékbank az FHB Jelzálogbank valamennyi részvényére.

Újabb segítség ingatlanvásárlóknak Cikk

Családbarátkörnyék-indexet készített az FHB Bank; a pénzintézet a fővárosi ingatlanvásárlókat szeretné segíteni az új szempontú elemzéssel – közölte a bank.

Ismét bírságolt az MNB Cikk

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma publikált határozatában négymillió forintra bírságolta az FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-t. A hitelintézetnek az MNB kötelezése alapján legkésőbb ez év szeptember végéig orvosolnia kell az általa elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértést.

Az FHB nem enged az MNB nyomásának Cikk

Az FHB Jelzálogbank nem ért egyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 100 millió forintos bírságot megállapító határozatával, ezért élni kíván a bírósági felülvizsgálat lehetőségével - közölte a bank a BÉT honlapján pénteken.

Cáfol az MNB Cikk

Cáfolta a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője, hogy a jegybank feljelentést tett a Magyar Posta vagy az FHB Jelzálogbank ügyében.

Házkutatás az FHB-nál és a bankelnök érdekeltségeinél Cikk

Házkutatást tartottak szerdán a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az FHB-bankcsoportnál és Spéder Zoltán, a bank elnökének egyes érdekeltségeinél – írta a Magyar Nemzet online kiadása csütörtökön este. A cikk szerint a nyomozók adathordozókat foglaltak le.

Gigabírságot varrt az FHB nyakába az MNB Cikk

Tiltott piacbefolyásolás miatt megbírságolta a jegybank az FHB Jelzálogbank Nyrt.-t, és személyi felelősségre vonási eljárást is indított – tudatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az FHB annyit közölt, hogy vizsgálja, élni kíván-e a határozattal szembeni bírósági felülvizsgálati lehetőséggel.

70 milliós bírság informatikai hiányosságokért Cikk

Az MNB 70 millió forint bírságot szabott ki az FHB Jelzálogbank Nyrt.-re az informatikai rendszer biztonsági kockázatelemzésével, az üzletmenet-folytonossági és informatikai katasztrófa utáni helyreállítási tervekkel és a kritikus informatikai rendszerek üzletmenet folytonosságának biztosításával kapcsolatos – részben ismétlődő – problémák miatt.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Külföldi ügyvezető magyar cégben

Széles Imre

tb-szakértő

Ingatlaneladás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Személygépkocsi – áfa

Kelemen László

adószakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 október
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs