123 találat a(z) üzemanyagár cimkére

A horvát kormány is ársapkát tett az üzemanyagárakra Cikk

A horvát kormány az autópályák kivételével két hétre rögzítette az üzemanyagok kiskereskedelmi árát – közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő hétfői sajtótájékoztatóján.

Itt vannak a NAV-tól a júniusi üzemanyag elszámolóárak Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a júniusi – üzemanyagnorma szerinti – költségelszámoláskor alkalmazható üzemanyagárakat.

A NAV közleménye a 2022. június 1-je és június 30-a között alkalmazható üzemanyagárakról Cikk

A május 20-án megjelent Magyar Közlöny 23. számának hivatalos értesítőjében közzétették a 2022. június 1-je és június 30-a között alkalmazható üzemanyagárakat.

Háromszor jobban emelkedtek a fogyasztói árak márciusban, mint a korábbi években Cikk

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján pénteken megjelent közlemény szerint márciusban az éves infláció 0,2 százalékpontos havi emelkedését az magyarázza, hogy a maginflációs tételek emelkedését csak részben ellensúlyozta az üzemanyagok árindexének mérséklődése.

Üzemanyag-megtakarítás Kérdés

Elszámolható üzemanyagárak 2022 áprilisára Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a 2022 áprilisában a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható üzemanyagárat az szja-törvényben előírtaknak megfelelően.

Csúcson az infláció Angliában: adócsökkentés jön Cikk

Adó- és illetékcsökkentéseket jelentett be szerdán Rishi Sunak brit pénzügyminiszter a gyorsuló infláció és az ukrajnai háborúból eredő negatív gazdasági hatások enyhítése végett.

Folytatódik a közúti fuvarozók sztrájkja Spanyolországban – kedvezményeket ígér a kormány Cikk

Ma is folytatódik Spanyolországban a közúti áruszállítók sztrájkja, annak ellenére, hogy a központi kormány üzemanyagár-támogatásról egyezett meg az ágazatban dolgozók többségét képviselő Közúti Áruszállítók Nemzeti Bizottságával (CNTC). Raquel Sánchez közlekedési miniszter bejelentése szerint összesen 500 millió euró értékben biztosítanak kedvezményt a fuvarozók számára a tankoláshoz, valamint a visszatérítéses rendszert is módosítják, áttérnek havi elszámolásra a jelenlegi negyedévesről.

Szlovénia is befagyasztotta az üzemanyagárakat Cikk

A szlovén kormány egy hónapra rögzítette az üzemanyagok árát, a rendelet a 95-ös oktánszámú benzinre, valamint a dízelre vonatkozik – jelentette be Zdravko Pocivalsek gazdasági miniszter hétfői sajtótájékoztatóján.

Egekben az üzemanyagár Ausztriában Cikk

Az ÖAMTC osztrák autóklub előzetes adatai szerint csütörtökön tovább emelkedtek az üzemanyagárak Ausztriában.

Itt vannak a márciusi elszámolható üzemanyagárak Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a személyi jövedelemadóról szóló törvény előírásainak megfelelően havonta közzéteszi a tárgyhónapban a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható üzemanyagárat.

Sok benzinkút már korlátozza a kiadható üzemanyag mennyiségét Cikk

A mezőgazdasági munkák nagyarányú akadozásához vezet, ha a Mol nagykereskedelmi tarifáiban érvényesíti az elmúlt két hét nyersolajáremelkedését. Országszerte immár mintegy száz üzemanyag-töltőállomáson korlátozzák a kiadható mennyiséget – tudta meg a Népszava Bujdos Esztertől, a Holtankoljak.hu ár-összehasonlító adatbázist üzemeltető 3 P Online Kft. ügyvezetőjétől.

A szerb kormány befagyasztotta az üzemanyagárakat Cikk

Rögzítette az üzemanyagárakat a következő egy hónapra a szerb kormány, hogy féken tartsa az inflációt – közölte a Vecernje Novosti a kormány döntését pénteken.

Elírás, nem kellene javítani? Kérdés

Itt vannak a februári üzemanyag-elszámolóárak a NAV-tól Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a februári – üzemanyagnorma szerinti – költségelszámoláskor alkalmazható üzemanyagárakat.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Előtársaság ügyvezető

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Egyéni vállalkozó kkv-besorolása

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 július
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs