137 találat a(z) üzemanyagár cimkére

Üzemanyagárak régiós összevetésben: hol, mennyit, miért? Cikk

A hazai üzemanyag-piacon az ársapka december 7-i kivezetését követően ismét piaci folyamatok által meghatározott árak alakultak ki. Számos elemzés mutatta ki, hogy a hazai üzemanyagárak jelenleg a legmagasabbak a régiós országok körében. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján közzétett cikkben az üzemanyagárak költségszerkezetét vizsgálta meg, kiemelt figyelmet szentelve az adók és költségek feletti árrések alakulására. Az üzemanyagpiacon megfigyelt jelenségek hasznos tanulsággal bírnak a fogyasztói árakat meghatározó más részpiacok árazási döntéseinek megértéséhez – olvasható az MNB honlapján közzétett elemzésben.

NAV: Itt vannak a márciusban alkalmazható üzemanyagárak Cikk

A személyi jövedelemadóról szóló – többször módosított – 1995. évi CXVII. törvény 82. § (2) bekezdése arra kötelezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hogy havonta tegye közzé a tárgyhónapban a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható üzemanyagárat.

Péntektől tovább csökkennek az üzemanyagárak Cikk

A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken bruttó 6-6 forinttal literenként – írja a holtankoljak.hu.

NAV: Itt vannak a februárban alkalmazható üzemanyagárak Cikk

A személyi jövedelemadóról szóló – többször módosított – 1995. évi CXVII. törvény 82. § (2) bekezdése arra kötelezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hogy havonta tegye közzé a tárgyhónapban a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható üzemanyagárat.

NAV: itt vannak a 2023. januárban alkalmazható üzemanyagárak Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámoláskor 2023. januárban alkalmazható üzemanyagárakat.

Aki teheti, várjon kicsit a tankolással: szerdától csökken az üzemanyag ára Cikk

Ahogy arra számítani is lehetett, a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát is csökkentik szerdától. Előbbi ára bruttó 12 forinttal kerül majd kevesebbe, míg a gázolajért bruttó 10 forinttal fizet alacsonyabb árat egy benzinkút írja a holtankoljak.net.

Szerdától ismét emelkednek az üzemanyagárak Cikk

Nincs megállás az üzemanyagárak emelkedésében, írja a holtankoljak.net. Szerdán a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal emelkedik, a gázolajért pedig 4 forinttal kell többet fizetni a töltőállomást üzemeltetőknek.

Üzemanyagár Kérdés

Tovább csökkennek az üzemanyagárak Cikk

Péntektől tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak. A nagykereskedelmi árakat tekintve a benzin ára csökken bruttó 7 forinttal, ami érvényesülhet a kiskereskedelmi árakban is – olvasható a holtankoljak.hu-n.

Szerdától csökkennek az üzemanyagárak: a gázolaj literenkénti ára is 700 forint alá megy Cikk

A novemberi hónap utolsó napján is csökkennek a hazai üzemanyagárak. A beszerzési árat tekintve a benzin bruttó 11 forinttal kerül majd kevesebbe, a gázolaj pedig bruttó 13 forinttal lesz olcsóbb, írja a holtankoljak.hu oldala.

Üzemanyag-megtakarítás számításához NAV üzemanyagár2_2022.05. hótól Kérdés

Üzemanyag-megtakarítás számításához NAV-üzemanyagár Kérdés

Kormányinfó: a hatósági üzemanyagár felhasználóinak körét tovább szigorítják Cikk

Kormányinfót tartottak szombaton 11 órától, elsődlegesen az üzemanyag- és energiafelhasználási kérdések voltak terítéken.

NAV: itt vannak az augusztusi üzemanyag-elszámolóárak Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a 2022. augusztusban a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható üzemanyagárakat.

A horvát kormány is ársapkát tett az üzemanyagárakra Cikk

A horvát kormány az autópályák kivételével két hétre rögzítette az üzemanyagok kiskereskedelmi árát – közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő hétfői sajtótájékoztatóján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Készletlopás elszámolása

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Üzemanyag-elszámolás egyesületnél

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Adomány, támogatás

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 március
H K Sze Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetÉs