11 találat a(z) rezsiutalvány cimkére

Rezsiutalványok: május 31-éig használhatók még fel Cikk

Május végéig használhatók fel a megmaradt rezsiutalványok – közölte ma a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter.

Kitolta a kormány a rezsiutalványok felhasználási határidejét Cikk

A kormány két hónappal, május 31-éig meghosszabbította a rezsiutalványok felhasználási határidejét – közölte a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hivatala szerdán az MTI-vel.

Közeleg a rezsiutalványok beváltásának határideje Cikk

Március 31-éig lehetséges a még fel nem használt rezsiutalványok beváltása – hívta fel a figyelmet a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.

Nyugdíjasok tízezrei nem kapták meg a rezsiutalványukat Cikk

Több mint 48 ezer rezsiutalvány kézbesítése volt sikertelen – mondta a Portfolio-nak Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének (NYPOE) elnöke. Ez pedig azt jelenti, hogy több mint 400 millió forint "ragadt bent" eddig – írja a portfolio.hu.

Az NyPOE javasolja a megmaradt rezsiutalványok eljuttatását a rászoruló nyugdíjasokhoz Cikk

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület kezdeményezi, hogy azon rezsiutalványok értékével, melyeket a határidőig – szeptember 30-áig – nem sikerült a címzetteknek eljuttatni, növeljék meg a jövő évi költségvetési törvényben szereplő 800 millió forintos, több éve változatlan méltányossági nyugdíjemelésre biztosított keretet.

Rezsiutalvány: így juthat hozzá, ha nincs otthon, amikor megy a postás Cikk

Meghaladta a 1,5 millió darabot az elmúlt két hétben kézbesített rezsiutalványok száma, ami azt jelenti, hogy az utalványok több mint 60 százalékát már megkapták a nyugdíjasok – közölte ma a Magyar Posta Zrt.

Így használja a rezsiutalványt! Cikk

Nyugdíjas legyen a talpán, aki megfejti a rezsirejtvényt. Az NKM Nemzeti Közműszolgáltató tájékoztatója kissé elnagyoltan utal egy fajta csekkigénylési szükségletre – írja a nepszava.hu.

Rezsiutalvány Kérdés

Tisztelt Szakértő! Megkaptam válaszát a 2019.07. hóban elhunyt öregségi nyugdíjast megillető rezsiutalvánnyal kapcsolatban. Úgy tudom, hogy azokat illeti meg, akik 2019.05. hónapban ellátásban részesültek. Nem jól értelmezzük, hogy megilletné az utalvány?

Tisztelt Szakértő! Kérdés

Szeretnék érdeklődni, hogy abban az esetben, ha az öregségi nyugdíjban részesülő személy 2019. 07. hónapban elhunyt, automatikusan megküldik az özvegy részére a rezsiutalványt, vagy azt igényelni kell? Amennyiben igényelni kell, az igénylést hova kell benyújtani? Válaszát előre is köszönöm.

Nyugdíjasok rezsiutalványa: másnak is átadhatja a jogosult Cikk

Nem névre szóló a nyugdíjasok rezsiutalványa, ezért ha nekik nincs rá szükségük, akkor azzal hozzátartozóikat is segíthetik – közölte a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár az M1-en – írja a napi.hu.

Jó hír a nyugdíjasoknak, itt a kormányrendelet a rezsiutalványról Cikk

Kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap minden nyugdíjas szeptember 30-áig, olvasható a kormány portálján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Tőkekivonás számvitele

Pölöskei Pálné

adószakértő

Kötelezettség és nyilvántartásban szereplő követelés összevezetése 3.

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Rokkantsági ellátás

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 június
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close