293 találat a(z) pénzügyőr cimkére

Hamisított parfümöt találtak a pénzügyőrök Cikk

Több mint nyolcszáz üveg hamisított parfümöt találtak a pénzügyőrök két német rendszámú járműben a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Több mint ezer doboz bolgár cigarettát találtak a pénzügyőrök egy francia autóban Cikk

Több mint ezer doboz bolgár cigarettát találtak elrejtve a pénzügyőrök egy francia rendszámú, Bordeaux-ba tartó autóban a lepsényi pihenőhelyen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

Több zsák dohányt foglalt le a NAV egy közúti balesetnél Cikk

Több zsák dohányt foglaltak le az Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Tolna vármegyei balesetben érintett autóban – közölte az MTI.

Sajtok és konzervek között volt a cigaretta Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M1-es autópályáról kísérték le azt a Hollandiába tartó bolgár buszt, amelyből 740 doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta került elő, olvasható a NAV honlapján.

Adózatlan cigaretta: jó fogása volt a pénzügyőröknek Cikk

Csaknem huszonötezer doboz, mintegy hatvanmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei községben – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

800 millió forint értékben foglalt le autódiagnosztikai eszközöket a NAV Cikk

800 millió forint értékben foglaltak autódiagnosztikai eszközöket egy panellakásban a pénzügyőrök, ahol ezen felül mintegy ezer Elf Bar és 20 millió forint készpénz is lapult, írja Facebook oldalán az adóhatóság.

Több mint kétezer doboz zárjegy nélküli cigaretta a zöldségeskocsiban Cikk

A pénzügyőrök 2169 doboz, 4,6 millió forintnyi magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy angol kisteherautóban az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

NAV: majdnem 30 millió forintnyi hamis parfümöt találtak egy furgonban az M7-es autópályán Cikk

Majdnem 30 millió forintot érő, 1176 doboznyi parfümöt találtak a pénzügyőrök egy furgonban az M7-es autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

Vesztegetés miatt pénzügyőrök és rendőrök ellen emeltek vádat Cikk

Vádat emeltek vesztegetés miatt két pénzügyőr és három rendőr ellen, akik a nagylaki határátkelőhelyen teljesítettek szolgálatot – tudatta a Fővárosi Főügyészség közleményben csütörtökön.

Illegális szoftvereket, hamisított autódiagnosztikai eszközöket foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai illegális szoftvereket és hamis autódiagnosztikai eszközöket foglaltak le egy férfitől, aki jóval a piaci ár alatt kínálta eladásra a jármű-diagnosztikai eszközöket – közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel.

Gépkarabélyokat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban Cikk

Húsz gépkarabélyt és hozzájuk tartozó tárakat találtak egy albán sofőr autójában elrejtve a pénzügyőrök Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága csütörtökön az MTI-t.

Vesztegetés miatt ítéltek el egy pénzügyőrt Cikk

Ukránok beutazási és tartózkodási engedélyével kapcsolatos vesztegetés miatt ítéltek egy pénzügyőrt nem jogerősen felfüggesztett börtönre ma – közölte a Debreceni Törvényszék.

Csempészett cigarettát találtak három román autóbuszban a pénzügyőrök Cikk

Három román autóbuszban is csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök az M7-es autópálya zalai szakaszán – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Korrupció miatt nyomoznak pénzügyőrökkel és rendőrökkel szemben Cikk

Határon történt korrupciós bűncselekmények miatt folytat nyomozást két pénzügyőrrel és három rendőrrel szemben a Fővárosi Nyomozó Ügyészség.

55 millió forint értékű e-cigarettát foglalt le a NAV Cikk

Mintegy 55 millió forint értékű e-cigarettát találták a pénzügyőrök az M5-ös autópálya tengelysúlymérő állomásán egy bolgár teherautó rakterében.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Devizás könyvelés

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Egyéni vállalkozó gépjármű költségelszámolása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Idegen épületen végzett beruházás

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink