45 találat a(z) jegyzés cimkére

Kevéssé változott a forint árfolyama Cikk

Vegyesen alakult, kevéssé változott kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama szerda reggelre Cikk

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Minimális árfolyammozgás reggel Cikk

Alig mozdult a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti szintekhez képest a bankközi devizapiacon – közölte az MTI.

Gyengült péntek reggelre a forint Cikk

Gyengült péntek reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Péntek reggelre erősödött kissé a forint Cikk

Péntek reggelre felfelé korrigált kissé előző napi nagy gyengüléséből a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Változatlan a forint árfolyama Cikk

Szinte nem változott a forint árfolyama péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Vegyesen mozgott a forint reggel Cikk

Vegyesen alakult a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben kedden reggel a bankközi devizapiacon hétfő kora estéhez képest – közölte az MTI.

Gyengült péntek reggelre a forint Cikk

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Gyengült a forint reggel Cikk

Gyengült a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben hétfő reggel a bankközi devizapiacon péntek kora estéhez képest – közölte az MTI.

Vegyesen alakult péntek reggelre a forint árfolyama Cikk

Vegyesen alakult a forint árfolyama péntek reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Erősödött péntek estére a forint Cikk

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon és nyereséggel fejezte be a hetet is – közölte az MTI.

Erősödött a forint reggel Cikk

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest péntek reggel a csütörtök kora esti szintekhez képest a bankközi devizapiacon – közölte az MTI.

Erősödött a forint reggel Cikk

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest péntek reggel a csütörtök kora esti szintekhez képest a bankközi devizapiacon – közölte az MTI.

Forintgyengülés reggel Cikk

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel a kedd kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Gyengült a forint Cikk

Gyengült a forint jegyzése a vezető devizákkal szemben pénteken délelőtt a csütörtök esti szintekkel összevetve – közölte az MTI.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Egyéni vállalkozó gépjármű költségelszámolása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Idegen épületen végzett beruházás

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Rendszám feltüntetése a számlán

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink