59 találat a(z) Tesco cimkére

Mától SZÉP-kártyával is fizethetünk a Tesco üzleteiben Cikk

Május 31-éig valamennyi hazai Tesco áruházban elfogadják fizetőeszközként az OTP, az MKB, valamint a K&H által kibocsátott SZÉP-kártyákat hideg élelmiszer vásárlására. A SZÉP-kártya bármelyik zsebéből, tehát nemcsak a vendéglátásról, hanem a szálláshely, illetve a szabadidő alszámláról is vásárolhatók élelmiszerek, az alkohol kivételével – ismertette hétfői közleményében az áruházlánc.

Lidl, Aldi, Spar, Tesco, CBA: mennyiségi korlátozások a hatósági áras élelmiszerekre Cikk

Több üzletlánc mennyiségi korlátozást vezetett be a hatósági áras termékekre, miután a kormány döntése nyomán életbe lépett az árstop egyes alapvető élelmiszerekre. Az Auchan szerdán vezet be limitet.

Karácsony előtt így lesznek nyitva az üzletek Cikk

A legnagyobb üzletláncok – Aldi, Auchan, Lidl, Penny Market, Spar, Tesco – üzletei néhány kivételtől eltekintve december 24-én 12 órakor zárnak be, közölte az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) csütörtökön az MTI-vel.

Termékvisszahívás: penészes darált dió került le a polcokról Cikk

A Tesco-Global Zrt. penészedés miatt visszahívta és kivonta a forgalomból a TS Darált dió 200 g nevű termékét, olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

Újfajta áruházat nyit a Tesco Cikk

A Tesco ma megnyitja első pénztárgép nélküli áruházát London központjában – írja a Portfolio.hu a BBC nyomán.

Kártevővel szennyezett rizst hív vissza a Tesco Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján figyelmeztet a Tesco-Global által forgalmazott Hearty food rizs visszahívására.

Trónfosztás a boltpiacon: új üzletlánc a legnépszerűbb Magyarországon Cikk

Hivatalosan is átvette a Lidl a magyar boltláncok listavezető helyét, miután 21 százalékkal növelte belföldi forgalmát tavaly. A rangsor korábbi első helyezettje, a Tesco bevétele csökkent, így visszacsúszott a harmadik helyre. A Spar pedig a második – írja a napi.hu.

Élre tört a Lidl – egyre népszerűbbek a multik boltjai Magyarországon Cikk

A magyarországi tizenegy kereskedelmi üzletlánc 2020-ban 7,3 százalékkal több, 5306 milliárd forint bruttó forgalmat ért el, ezzel 2007-hez képest 96 százalékkal bővült, vagyis csaknem megkétszereződött a piac – derül ki a GKI Gazdaságkutató legfrissebb elemzéséből.

Itt a Tesco módszere, hogyan számolják majd az üzletekben a vásárlókat Cikk

A négyzetméter-alapú korlátozás nem ismeretlen terep a Tesco számára, a teljes nemzetközi hálózatára jellemző, hogy a kormányzati, illetve a saját belső előírásaink közül minden országban a szigorúbbat alkalmazzák – kommentálta az üzletek megfelelő oltottsági szint melletti, kormányrendeletben rögzített nyitási kritériumait a Napi.hu-nak Pálinkás Zsolt, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója.

Tiltott állami támogatások: az Európai Bizottság döntéseit gyakran támadják Cikk

Rendkívül aktív küzdelmet folytatott az elmúlt években az agresszív adótervezési struktúrák ellen az Európai Bizottság. Tiltott állami támogatások vonatkozásában több nemzetközi cég által alkalmazott struktúrát megtámadtak, több esetben azonban a Bizottság álláspontját az Európai Unió Bírósága nem osztotta, olvasható a Deloitte elemzésében.

Átlagosan 5,5 százalékkal emeli a Tesco a béreket Cikk

Átlagosan 5,5 százalékkal emeli a Tesco az áruházakban és logisztikai központokban dolgozó munkatársai bérét, és az emelést az idén is kiegészíti gyermekvállalási és beiskolázási, jubileumi, egészségügyi és szociális elemeket is tartalmazó juttatási csomaggal, mintegy 4 milliárd forint értékben – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.

Ne fogyassza el! Mazsolát hív vissza a Tesco Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján figyelmezteti a fogyasztókat, hogy a Tesco által forgalmazott 200 grammos szultán mazsolát ne fogyasszák el, mert az határérték feletti növényvédőszer-maradványt tartalmazhat.

Termékvisszahívás: Tesco TS Sajtos grillkolbász 300 g Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat arraól, hogy a Tesco-Global Zrt. jelölési probléma miatt visszahívja a TS Sajtos grillkolbász 300 g termékét.

Nagy átszervezés a Tescónál Magyarországon: 700 embert érint Cikk

Átszervezés kezdődött a Tescónál, ami hétszáz alkalmazottat érint – írja a Világgazdaság.

Így oszthatja be dolgozói munkaidejét, hogy mindenki jól járjon! Cikk

Hogyan lehet több ezer, különböző családi helyzetben lévő vagy speciális igényekkel rendelkező ember munkabeosztását, pihenő- és szabadidejét a munkáltató és munkavállaló számára is kielégítő módon kezelni, úgy, hogy a munkajogi előírások se sérüljenek? Viszonylag sok munkavállalót alkalmazó cégeket kérdeztünk, ők hogyan boldogulnak, és mekkora segítséget jelentenek a meglévő időtervező, -beosztó alkalmazások.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Egyszerűsítetett foglalkoztatás hétvégén

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Foglalkoztatási bejelentés elmulasztása

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs