1 találat a(z) étkezés adózása cimkére

Szakácsok, pincérek, recepciósok fogyasztása a vendéglátóhelyen Kérdés

Adott egy vendéglátóhely (étterem, szálloda). A személyzet egy része helyben étkezik. Ez az étkezés miként fog adózni az alábbi esetekben: Napi kétszeri étkezés (reggeli + ebéd vagy ebéd+vacsora). A személyzet a svédasztalos (megmaradt) ételekből választhat, vagy más esetben (nagyobb konyháknál) külön főzés történik a személyzet számára. (Személyzet alatt mindkét esetben csak a konyhai dolgozókat, pincéreket és a recepciósokat értem). Más kisegítő munkavállaló nem részesül ilyen étkeztetésben, mivel nekik más a munkarendjük, illetve a napi munkaidőbeosztásuk (a konyhások, pincérek, recepciósok 12 órás munkarendben dolgoznak, míg a többiek normál 8 órás munkaidőben). Várom megtisztelő válaszukat.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Szerb illetőségigazolás

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Kkv-besorolás, árfolyam

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Együttműködő partnereink