adozona.hu
Szakácsok, pincérek, recepciósok fogyasztása a vendéglátóhelyen
http://adozona.hu/kerdesek/2019_12_28_Szakacsok_pincerek_recepciosok__f_rcx
0
Szakácsok, pincérek, recepciósok fogyasztása a vendéglátóhelyen
Adott egy vendéglátóhely (étterem, szálloda). A személyzet egy része helyben étkezik. Ez az étkezés miként fog adózni az alábbi esetekben: Napi kétszeri étkezés (reggeli + ebéd vagy ebéd+vacsora). A személyzet a svédasztalos (megmaradt) ételekből választhat, vagy más esetben (nagyobb konyháknál) külön főzés történik a személyzet számára. (Személyzet alatt mindkét esetben csak a konyhai dolgozókat, pincéreket és a recepciósokat értem). Más kisegítő munkavállaló nem részesül ilyen étkeztetésben, mivel nekik más a munkarendjük, illetve a napi munkaidőbeosztásuk (a konyhások, pincérek, recepciósok 12 órás munkarendben dolgoznak, míg a többiek normál 8 órás munkaidőben). Várom megtisztelő válaszukat.