1 találat a(z) munkahelyi büfé cimkére

Munkahelyi büfé üzemeltetése Kérdés

Tisztelt Szakértő! Egy kft. munkahelyi büfét üzemeltet. Melegkonyhával nem rendelkezik, viszont salátákat, reggeliket (müzlis joghurtokat, gyümölcssalátákat, szendvicseket) saját maguk készítenek. Kávé, frissen facsart narancslé, teák amik még helyben készülnek. Kérdésünk, hogy a fentiekben felsorolt termékeket 5%-os áfakulccsal kell értékesíteni? A társaság főtevékenysége TEÁOR'08 5610, és ha jól tudom, ez az 55.30.1 TEÁOR'03-nak felel meg. Köszönettel: Ildikó

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Csapatépítő tréning elszámolása

Nagy Norbert

adószakértő

Tb-kiskönyv

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Pénztárgéphasználat

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2025 július
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Együttműködő partnereink