• Karsainé Inczédy Ildikó
Hozzászólások 0

Munkahelyi büfé üzemeltetése

Tisztelt Szakértő! Egy kft. munkahelyi büfét üzemeltet. Melegkonyhával nem rendelkezik, viszont salátákat, reggeliket (müzlis joghurtokat, gyümölcssalátákat, szendvicseket) saját maguk készítenek. Kávé, frissen facsart narancslé, teák amik még helyben készülnek. Kérdésünk, hogy a fentiekben felsorolt termékeket 5%-os áfakulccsal kell értékesíteni? A társaság főtevékenysége TEÁOR'08 5610, és ha jól tudom, ez az 55.30.1 TEÁOR'03-nak felel meg. Köszönettel: Ildikó


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1