5 találat a(z) levelező tagozat cimkére

Egyetemisták tb-je: kinek jár, kinek nem egészségügyi ellátás? Cikk

A félévi vizsgaidőszakot követően minden évben nem kevés egyetemi hallgató dönt úgy, hogy szünetelteti, megszakítja, esetleg abbahagyja vagy esti, illetve levelező tagozaton folytatja tanulmányait. E döntés – minden egyéb következmény mellett – közvetlenül befolyásolja a (volt) hallgató társadalombiztosítási jogállását is.

Levelező tagozat együttműködési megállapodással Kérdés

Tisztelt Szakértő! Azt szeretném megtudni, hogy levelezőn szeretnék egy szakmát elsajátítani OKJ képzés keretében levelező tagozaton. Az elvégzés feltétele 720 gyakorlati óra elvégzése. Megvalósítható a gyakorlat együttműködési megállapodás keretében a saját időbeosztásomban is úgy, hogy egyszer két hetet és egyszer 4 hónapot dolgoznák folyamatosan napi 8 órában? Az együttműkődési megállapodásnak van a NAV vagy egyéb szerv felé bejelentési és fizetési kötelezettsége? Köszönettel: Horvátné

Biztosítási jogviszony Kérdés

Tisztelt Szakértő! 17 éves ügyfelem a középiskolát levelező oktatásban végzi. Ilyen esetben él-e a biztosítási jogviszonya vagy fizetnie kell a havi 7110 Ft-os járulékot? Tagja egy családi gazdaságnak, ebben az esetben milyen járulékot kell fizetnie? Köszönettel.

Családi adókedvezmény Kérdés

Adókedvezmény jár-e azután a gyermek után, aki 19 éves, levelező tagozaton középiskolába jár, de mellette 4 órát dolgozik? A szülő azt mondja, kap a gyerek után családi pótlékot.

Gyakornok járulékfizetése Kérdés

Tisztelt Szakértő! Levelező tagozaton végzett hallgató kötelező gyakornoki idejére milyen bejelentési és járulékfizetési szabályok vonatkoznak? Köszönettel: Bakóné Vida Irén

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Euróalapú szállásadás számlázása

Pölöskei Pálné

adószakértő

Noprofit bt. beszámolófajta

Pölöskei Pálné

adószakértő

Mikrogazdálkodói beszámoló nonprofit bt.

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close