5 találat a(z) helyszín cimkére

Változó építkezési helyen dolgoznak a teherfuvarozók. Kiküldetés vagy sem? Cikk

Adott egy kft., amelynek alkalmazottai 4 fő tehergépkocsi-sofőr. Az aktuális építkezésen dolgoznak a cég tehergépjárműivel. Egy adóév alatt akár 5-10 különböző városban is dolgozhatnak a munkavállalók. Az aktuális építkezések területén történik anyagszállítás tehergépkocsikkal. A tehergépkocsik mindaddig az adott munkaterületen vannak, amíg a megrendelést a cég nem teljesítette. A munkavállalók céges gépkocsival járnak napi szinten a munkaterületre az otthonukból. A kérdés arra vonatkozik, hogy adható-e a munkavállalóknak adómentesen napidíj? Olvasói kérdésre Surányi Imréné okleveles közgazda válaszolt.

Kormányablakok: több helyszín, hosszabb nyitvatartás hétfőtől Cikk

Ismét teljes nyitvatartással várja az ügyfeleket a legtöbb kormányablak 2023. március 20-a hétfőtől.

Kisállatkereskedéseket ellenőrzött a Nébih Cikk

Az állatkereskedésekre vonatkozó szabályok betartását ellenőrizték 11 fővárosi és vidéki üzletben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. Megnyugtató, hogy azonnali intézkedésre sehol sem volt szükség, azonban a számos hiányosság miatt egy kivétellel minden üzlettel szemben eljárást indított a hatóság – tette közzé honlapján a Nébih.

Új helyszínek az állatgyógyászati termékekkel kapcsolatos ügyintézésben Cikk

Új helyszíneken várják a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei az állatgyógyászati termékekkel kapcsolatos hatósági és laboratóriumi vizsgálatokban érintett ügyfeleket. Az adminisztratív ügyintézés november óta a II. kerületben zajlik, míg a termékek vizsgálata januártól a XIV. kerületben lesz elérhető – írja honlapján a Nébih.

A hazai kkv-k továbbra is forintban fizetnek, ha ingatlanról van szó Cikk

Az elmúlt időszakban számos itthoni vállalkozás helyezte át székhelyét a főváros belsőbb kerületeiből Budapest szélére, illetve az agglomerációba a megközelíthetőség és a kedvezőbb bérleti díjak reményében – derült ki a Trend International Piackutató Kft. által végzett ingatlanpiaci felméréséből, írja a hvg.hu.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Nyugdíj várható összege

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Áfakód

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink