181 találat a(z) forint cimkére

Erősödött péntek reggelre a forint Cikk

Erősödött péntek reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben; 0,5 százalékkal az euró és a svájci frank, 0,8 százalékkal a dollár ellenében – közölte az MTI.

Korrigált a forint Cikk

Nagyot erősödött csütörtök reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben. A forint ezzel részben korrigálta előző napi jelentős árfolyamvesztését.

22HIPAK Kérdés

Enyhén erősödött a forint Cikk

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben a szerda esti jegyzésekhez képest csütörtökön kora reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Alig változott a forint árfolyama Cikk

Alig változott a forint árfolyama péntek reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Vegyes forintmozgás a főbb devizzapiacokon Cikk

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben a szerda esti jegyzésekhez képest csütörtök kora reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Erősödött szerdán a forint Cikk

Nagyot erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Ráült az MNB az alapkamatra és az irányadó kamatra, erősödött a forint Cikk

Nincs napirenden a 13 százalékos alapkamat módosítása, és a 18 százalékos irányadó kamat fenntartása is szükséges a monetáris tanács egyöntetű véleménye szerint az infláció megtörése és az árstabilitás elérése érdekében – szögezte le Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a monetáris tanács ülését követő online háttérbeszélgetésen.

Alig változott a forint árfolyama Cikk

Alig változott, kissé gyengült a forint árfolyama péntek reggelre az előző estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. A hét eleji kezdéshez képest a forint árfolyama vegyesen alakult – közölte az MTI.

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben Cikk

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Vegyes forintmozgásra ébredhettünk Cikk

Vegyesen mozgott a forint kedden, kora este a főbb devizákkal szemben a reggeli jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

Forintgyengülés kora reggel Cikk

Gyengült a forint a vezető devizákkal szemben péntek kora reggel a csütörtök esti szintekkel összevetve – közölte az MTI.

Forinterősödés kora reggel Cikk

A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök kora reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Forinterősödés kora reggel Cikk

Erősödött a forint a vezető devizákkal szemben hétfőn reggel a péntek esti szintekkel összevetve – közölte az MTI.

Gyengült péntek reggelre a forint Cikk

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest péntek reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Munkáltatói kölcsön és munkabérelőleg

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Unión belüli munkavégzés, Spanyolország

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 március
H K Sze Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetÉs