24 találat a(z) Spar cimkére

Bio kuszkuszt hívott vissza a Spar Cikk

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahív egy kuszkusz terméket avas szaga (érzékszervi nem megfelelőség) miatt, az 500 grammos kiszerelésű SPAR NATUR PUR Bio kuszkuszt a forgalomból is kivonja – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) szerdán az MTI-vel.

Rizst hívtak vissza a forgalomból rovarszennyezettség miatt Cikk

Rovarszennyezettség miatt visszahívták a forgalomból az 1 kilogrammos kiszerelésű S-Budget „A” minőségű hosszú szemű rizst – írja honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Termékvisszahívásra és forgalomból történő kivonásra hívja fel a figyelmet a Nébih Cikk

Naturfood aszalt szilva visszahívásáról tett közzé tájékoztatót csütörtökön honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Vegyes savanyúságot hív vissza a Spar Cikk

Vegyes savanyúságot hív vissza a forgalomból a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft., idegen anyag lehetséges jelenléte miatt – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Lidl, Aldi, Spar, Tesco, CBA: mennyiségi korlátozások a hatósági áras élelmiszerekre Cikk

Több üzletlánc mennyiségi korlátozást vezetett be a hatósági áras termékekre, miután a kormány döntése nyomán életbe lépett az árstop egyes alapvető élelmiszerekre. Az Auchan szerdán vezet be limitet.

Ezt a libazsírt ne egye meg! Mérgező anyagot tartalmazhat Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján figyelmeztet a Spar, COOP és Penny üzletekben forgalmazott Primfett/Karát/Grandfett libazsír visszahívásáról.

Csabai kolbászt hív vissza a SPAR Cikk

Mikrobiológiai problémákra hivatkozva visszahívja a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. sajátmárkás csabai snack kolbászát – olvasható az áruházlánc honlapján.

Trónfosztás a boltpiacon: új üzletlánc a legnépszerűbb Magyarországon Cikk

Hivatalosan is átvette a Lidl a magyar boltláncok listavezető helyét, miután 21 százalékkal növelte belföldi forgalmát tavaly. A rangsor korábbi első helyezettje, a Tesco bevétele csökkent, így visszacsúszott a harmadik helyre. A Spar pedig a második – írja a napi.hu.

Élre tört a Lidl – egyre népszerűbbek a multik boltjai Magyarországon Cikk

A magyarországi tizenegy kereskedelmi üzletlánc 2020-ban 7,3 százalékkal több, 5306 milliárd forint bruttó forgalmat ért el, ezzel 2007-hez képest 96 százalékkal bővült, vagyis csaknem megkétszereződött a piac – derül ki a GKI Gazdaságkutató legfrissebb elemzéséből.

Bírság a Sparnak jogszerűtlenül kirótt, utólag fizetendő bónusz miatt Cikk

Jogsértő forgalmazói magatartás miatt 80 millió forintos bírságot rótt ki a Nébih a SPAR Magyarország Kft.-re. A jogsértő eljárással a kft. mintegy 75 millió forinttal károsította meg a kereskedelmi partnereit, úgynevezett utólag fizetendő engedmény címén.

Béremelés: ennyit keresnek idén a Spar dolgozói Cikk

Megállapodott a 2021-es bérfejlesztésről a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ), a vállalat a garantált bérminimum, illetve a minimálbér jogszabályban rögzített mértékénél magasabb bért biztosít munkatársainak, amelyet továbbra is kiegészít saját hűségprogramjának juttatási elemeivel – közölte ma az áruházlánc.

Bírság helyett fejleszthet a Spar: új lehetőség a helyi kistermelőknek Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárásának eredményeként a Spar a jövő évtől új, regionális beszállítói rendszert alakít ki. Az 1,7 milliárdos program növeli a magyar kistermelő beszállítók értékesítési lehetőségeit, emellett új munkahelyeket teremt.

Új bevásárlótasakokat vezetett be a hipermarketlánc Cikk

Teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcstároló tasakokat a Spar Magyarország – közölte a cég.

Itt a magyarországi áruházak bevételi toplistája Cikk

Tavalyi teljesítménye alapján változatlanul a Tesco a legnagyobb forgalmú kereskedelmi lánc Magyarországon, 769 milliárd forintos becsült bruttó forgalommal – közölte a Trade magazin.

Nem adta meg a minimálbért, felügyeleti eljárás indulhat ellene Cikk

Munkaügyi eljárás, hatósági vizsgálatok elé nézhet a Spar áruházlánc, mivel úgy tűnik, több szakképzett dolgozójának munkaszerződésében a fizetés alapjául feltüntetett alapbér éveken át nem érte el a garantált bérminimum összegét, dacára a vonatkozó kormányrendelet előírásainak – írja a Magyar Nemzet, hozzátéve, hogy a szakminisztérium a munkavállalók javára foglalt állást a bérvitában.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Bt.-beltag, -kültag ingyenes munkavégzése

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Indiai áru árutovábbítása – áfa

Tüske Zsuzsanna

vámszakértő

Belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező társaságban tőkeemelés illetékkérdése

dr. Buzády Csongor, LL.M. (Berlin)

ügyvéd, vállalatfinanszírozási szakjogász

Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda, partner

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3