2 találat a(z) HACCP cimkére
Katás egyéni vállakozás HACCP Kérdés
Valaki HACCP végzettséggel katás egyéni vállalkozó szeretne lenni, milyen szakmakódot kell választani?
Sokkolta az ellenőröket a látvány – elkerülhetetlen volt a sütőüzem buktája Cikk
Egy 2017 óta működő Pest megyei pékségben végeztek ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei október elején. Az ellenőrök a helyszínen megállapították, hogy a vállalkozás semmilyen nyomon követési dokumentációt nem vezet, ezért 45 nem nyomon követhető élelmiszertételt kivontak a forgalomból. Az üzemben tapasztalt elégtelen higiéniai körülmények miatt, a súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatokra való tekintettel a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette a sütőüzem működését, olvasható a Nébih honlapján.