213 találat a(z) BKK cimkére

Jön a 17 milliárdos ítélet, legkésőbb januárban kasszához járulhat az e-jegy-ügy perének a győztese Cikk

A BKK hatalmas összeget követel a német cégtől – írja a nepszava.hu.

BKK: forgalmi változások Budafokon Cikk

Következő üteméhez érkezik a XXII. kerületi Tóth József utca, Kossuth Lajos utca, Nagytétényi út és Mária Terézia utca csomópontjában készülő körforgalom építése, ezért augusztus 28-ától, hétfőtől ideiglenes forgalomkorlátozásokra, változásokra kell számítani a környéken. A Budapesti Közlekedési Központ alábbiakban összefoglalja a közúti közlekedést érintő változásokat. A közösségi közlekedést érintő forgalmirend-módosításokról a társaság később ad tájékoztatást.

Bővül a budapesti bicikliút-hálózat, van, ahol új pályázatra lesz szükség Cikk

Hamarosan biztonságosabban, kényelmesebben lehet kerékpározni a II., a III., a X., a XI., a XIII., a XIX. és a XX. kerületekben, valamint befejeződött a munka a XV. kerületben. Azonban a Rákos-patak mentén – a közbeszerzési eljárások eredménytelensége miatt – idén mégsem valósulhat meg a tervezett projekt. A BKK és a Főváros továbbra is elkötelezett a Rákos-patak menti kerékpáros-fejlesztésben, így új pályázati lehetőségre készül – írja a bkk.hu.

Változó villamos- és buszjáratok Cikk

Több helyen is felújítják a vágányokat Újpesten, ezért július 15-étől augusztus 6-áig változik a 12-es és a 14-es villamosok közlekedése, írja honlapján a BKK.

Meghosszabbította a BKK az ukrán menekültek ingyenes közlekedésének határidejét Cikk

A Budapesti Közlekedési Központ 2023. december 31-éig meghosszabbította az ingyenes utazási lehetőséget a közösségi közlekedési járatain az Ukrajnából érkező menekült személyek számára. A Fővárosi Önkormányzat kezdeményezésére a díjmentes utazás az eddigiekhez hasonlóan, egy személyazonosításra alkalmas ukrán úti okmány felmutatásával vehető igénybe.

Változik a H6-os HÉV közlekedése két hétvégén karbantartás miatt Cikk

Karbantartás miatt június 17-én és 18-án, valamint 24-én és 25-én a H6-os HÉV két szakaszon, a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl, illetve Ráckeve között jár. A kimaradó szakaszon a H6-os és a H6A pótlóbusszal lehet utazni – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.

Sűríti a repülőtéri járatait a BKK Cikk

A várható nyári nagy forgalom miatt júniustól gyakrabban jár több időszakban is a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között, írja honlapján a BKK.

Elektromos buszt tesztelnek Budapesten Cikk

Egy héten keresztül a Budapesten közlekedők is megismerhetik a világ egyik legmodernebb, kifejezetten a nagyvárosi közlekedésre tervezett elektromos buszát: május 11-étől május 18-áig a fővárosban közlekedik a Mercedes-Benz eCitaro legújabb generációs akkumulátoros hajtású járműve, olvasható a BKK honlapján. A szinte zajtalanul, károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedő busz az e210-es vonalon, a Normafa és a Gyöngyösi utca között, a Lánchídon át jár, és mindenki ingyenesen próbálhatja ki azt az elkövetkezendő napokban.

BKK: május 1-jén újra szabad a Pesti alsó rakpart Cikk

A Ferenc pápa látogatásával összefüggő forgalmi korlátozások miatt szombaton és vasárnap nem, de május 1-jén, a hétfői ünnepnapon ismét szabad a rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Fennakadás tapasztalható a BKK mobiljegy-alkalmazásainak használatában Cikk

Átmeneti fennakadás tapasztalható a BudapestGO és a BKK többi mobiljegy-alkalmazásának használatában – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken a BKK Info Facebook-oldalon, tájékoztatott az MTI.

Négy napon át autómentes lesz a pesti alsó rakpart egy szakasza Cikk

Ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt április 7-e, nagypéntek hajnaltól április 10-e, húsvéthétfőn este 11 óráig – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Pótlóbusz közlekedik a 6-os villamos helyett keddre virradó éjszaka Cikk

Karbantartás miatt nem közlekedik a 6-os villamos hétfő késő estétől kedd kora hajnalig a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, ez idő alatt ezen a szakaszon pótlóbusszal lehet utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ hétfőn a BKK Info oldalon.

Több mint egymillióan használják rendszeresen a BudapestGO-t Cikk

Egy sikeres szülinapi akciót követően márciusban már az 1 milliót is átlépte a BudapestGO regisztrált felhasználóinak száma. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) népszerű alkalmazása folyamatosan fejlődik, ezzel jelentősen segíti a fővárosban közlekedők mindennapjait és népszerűsíti a közösségi közlekedést, hiszen az applikációval sokkal könnyebb az utazás – tette közzé csütörtökön honlapján a BKK.

Módosul néhány vonat és busz közlekedése a vasárnapi óraállítás miatt Cikk

A vasárnapi óraátállítás miatt változik több éjszakai belföldi és nemzetközi vonat, illetve néhány vidéki, valamint fővárosi buszjárat közlekedése – közölte a MÁV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Így jár az M3-as metró Cikk

Az M3-as metró felújítása hamarosan véget ér, előreláthatólag két hónap múlva, májusban befejeződik az ország legforgalmasabb vasútvonalának rekonstrukciója – olvasható a BKK honlapján. Március 20-ától hétköznaponként már újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között járnak szerelvények, de a Nagyvárad téren és a Lehel téren nem állnak meg a vonatok, mert még zajlik az állomások felújítása. A hétvégi időszakban végzik el azokat a munkákat, amelyek mellett nem tartható fenn a metró folyamatos közlekedése, ezért hétvégéken csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között jár a metró, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Megbízási szerződés mellett költségtérítés

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Törzstőkeemelés

dr. Koltay Zsolt Miklós

ügyvéd

budlegal Ügyvédi Társulás

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1