166 találat a(z) BKK cimkére

Karbantartás lesz a 4-es és a 6-os villamos vonalán a következő két hétvégén Cikk

Karbantartás miatt változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-vel.

Ne megszokásból közlekedjen! Megváltozott a budai alsó rakpart forgalmi rendje Cikk

A Lánchíd korszerűsítési munkái miatt mától augusztus közepéig ideiglenesen lezárják a Halász utca és a Döbrentei tér közötti rakpartszakaszt a közúti forgalom elől.

Változik a H5-ös HÉV közlekedése a hétvégén Cikk

A H5-ös HÉV karbantartás miatt szombaton, körülbelül 7 órától vasárnap, az utolsó járat indulásáig csak a Margit híd, budai hídfőig közlekedik, illetve onnan indul Békásmegyer és Szentendre felé – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t pénteken.

BKK: június 14-éig utazhatnak díjmentesen az egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók Cikk

Június 14-éig még ingyenesen utazhatnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain – olvasható a BKK honlapján

Ne feledje! Az M3-as metró szombat délutántól már a Kálvin térig jár Cikk

Már a Kálvin térig jár e hét szombat délutántól az M3-as metró a vonal déli szakaszán. Május 14-től Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények hétköznap napközben, amelyek azonban a Nagyvárad téren nem állnak meg. A Kálvin tér és Göncz Árpád városközpont között metrópótló buszokkal lehet utazni. A metrópótlás idején hosszabb utazási idővel kell számolni a fővárosban. A BKK mindenkit arra kér, hogy utazása előtt tájékozódjon, és ne megszokásból közlekedjen – olvasható a BKK honlapján.

Forgalomkorlátozások a Giro d’Italia Grande Partenza kerékpárverseny ideje alatt Cikk

A Giro d’Italia Grande Partenza kerékpárverseny előkészületei és futamai miatt Budapesten jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani május 6-án, pénteken a délelőtti órákban, és május 7-én, szombaton egész nap. A verseny útvonalát teljesen lezárják, ezért hosszabb ideig nem lehet majd közlekedni a Hősök tere környékén és a Dózsa György úton. Pénteken az Andrássy út–József Attila utca útvonalon, a Szabadság hídon és a Műegyetem rakparton, valamint a Budafoki út–6-os út kivezető szakaszán, szombaton pedig az Andrássy út–Izabella utca–Ferdinánd híd útvonalon, valamint a Váci út belső szakaszán, a pesti alsó rakparton a Garibaldi utca és a Jászai Mari tér között, a Margit hídon, továbbá a Fő utcában és a Várba vezető Hunyadi János úton lesz forgalomkorlátozás. A mezőny áthaladásának idején gyalog is csak a kijelölt pontokon lehet áthaladni. Az érintett BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek – olvasható a BKK oldalán.

Május végéig ingyenesen utazhatnak az ukrajnai menekültek a BKK járatain Cikk

A Budapesti Közlekedési Központ 2022. május 31-éig meghosszabbította az ingyenes utazási lehetőséget a közösségi közlekedési járatain az Ukrajnából érkező menekült személyek számára. A Fővárosi Önkormányzat kezdeményezésére a díjmentes utazás az eddigiekhez hasonlóan, egy személyazonosításra alkalmas ukrán úti okmány felmutatásával vehető igénybe – olvasható a BKK honlapján.

Gödöllői és csömöri HÉV: változik vasárnap a menetrend Cikk

Karbantartás miatt vasárnap – várhatóan – reggel 6 és este 18 óra között változik a H8-as és a H9-es HÉV közlekedése – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) mai közleményében az MTI-vel.

Forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban szombaton biciklis felvonulás miatt Cikk

Idén is megrendezik az I Bike Budapest kerékpáros felvonulást, a rendezvényt április 23-án, szombat délután tartják a fővárosban. Az esemény miatt több helyen is forgalomkorlátozásokra kell készülni, ezek közül a legjelentősebb, hogy a felvonulás idején várhatóan 15:00 és 17:00 között hosszabb időre korlátozzák a forgalmat az Erzsébet hídon és a Rákóczi úti tengelyen, a keresztirányú forgalmat pedig csak szakaszosan, néhány perces várakozásokkal engedik át, ezért aki teheti, kerülje el szombat délután a belvárost. A Budapesti Közlekedési Központ a kötöttpályás közlekedési eszközök, többek közt a 2-es és 2M, valamint a nagykörúti villamosokat, illetve a sűrítve közlekedő metrók használatát javasolja ügyfeleinek.

Pótlóbusz jár a hétvégén a csepeli HÉV vonalán Cikk

Karbantartás miatt nem jár a csepeli (H7-es) HÉV szombaton és vasárnap – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Gyakrabban és új útvonalon jár a 73-as troli Cikk

A jelenleginél gyakrabban és új útvonalon, a Keleti pályaudvar és a Nyugati pályaudvar között jár a 73-as trolibusz április 15-étől, péntektől – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön a honlapján.

Változik a fővárosban a közösségi közlekedés menetrendje húsvétkor Cikk

Budapesten és az elővárosi kék buszokon változik húsvétkor a menetrend, közölte honlapján a KSH:

Hétfő éjjel pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett Cikk

Pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett április 11-én, hétfő éjféltől kedd reggel négy óráig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Óraátállítás vasárnap Cikk

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonat menetrendjét befolyásolja, valamint a Volánbusz néhány hajnali járatát is érinti – tudatta a MÁV-Volán-csoport pénteken a honlapján. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) arra hívta fel a figyelmet, hogy vasárnap hajnalban változik egyes éjszakai járatok menetrendje.

Ingyen kipróbálható hidrogénhajtású busz Cikk

Egy Solaris gyártmányú, hidrogénhajtású autóbuszt tesztel a BKK szolgáltatója, az ArrivaBus Kft. a fővárosban. A kipufogógáz helyett vizet termelő járművel március 16. és 18. között találkozhat a budapesti utazóközönség a 105-ös busz vonalán. A buszt mindenki ingyen kipróbálhatja a háromnapos teszt során – olvasható a BKK honlapján

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Teljesítés dátuma

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 június
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs