233 találat a(z) BKK cimkére

Változások az 1-es villamos és a szentendrei HÉV vonalán Cikk

Szombattól augusztus 4-én vasárnapig az 1-es villamos helyett pótlóbusz jár a Népliget és a Közvágóhíd között karbantartás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Sűrűbben jár a 100E Repülőtéri Expressz péntektől Cikk

A nyári repülőtéri forgalom várható növekedése miatt péntektől gyakrabban jár napközben a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

BKK: lezárások, forgalomkorlátozások lesznek szombaton Budapesten Cikk

Rendezvények miatt Budapest több pontján forgalomkorlátozás lesz szombat délután; 13 és 17 óra között a Széchenyi István tér-Budai alsó rakpart-Jászai Mari tér-Margit híd-Margitsziget útvonalon, 12:30 és 14 óra között pedig a Thököly út-Dózsa György út-Hősök tere útvonalon – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Hétvégén pótlóbusz jár a H6-os HÉV egy szakaszán Cikk

Hétvégén a H6-os HÉV vonalán pótlóbusz jár Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között karbantartás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

BKK és MÁV jegy költségtérítése munkavállalónak Cikk

Egy cég munkavállalója munka miatt egy kiállításra látogatott, ahová vett BKK vonaljegyet és vett MÁV jegyet (lakóhely és munkahely között). Mindkét számla a cég nevére szól. A kérdésem az, hogy mindkettő adómentes-e? Olvasónk kérdésére Surányi Imréné okleveles közgazda válaszolt.

A hétvégén csak Békásmegyerig jár a szentendrei HÉV Cikk

A hétvégén csak Békásmegyerig jár a szentendrei HÉVKarbantartás miatt a hétvégén rövidített útvonalon, csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a szentendrei (H5-ös) HÉV, a kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Változik a BKK járatainak közlekedése a belvárosban szombaton Cikk

Változik a BKK-járatok közlekedése a belvárosban szombaton 14 órától demonstráció miatt – közölte az MTI.

Húsvéti ünnepek, tavaszi szünet: változik a tömegközlekedés menetrendje Cikk

Március 28-án, csütörtökön és jövő keddtől péntekig (április 2-5.) iskolaszüneti menetrend, március 29-én, nagypénteken, illetve március 31-én és április 1-én, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben a közösségi közlekedésben. Március 30-án, szombaton és április 6-án, szombaton szombati, április 7-én, vasárnap vasárnapi menetrend lesz érvényben – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Pótlóbuszok lesznek a fogaskerekű helyett a jövő hét elején Cikk

Tavaszi karbantartás miatt nem jár a fogaskerekű március 18-20. között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.

Lezárják az Árpád híd egy szakaszát péntek éjszaka Cikk

Az Árpád híd dilatációs szerkezetét cserélik, ezért a Pest felé vezető oldal egy szakaszát lezárják pénteken 22 órától szombat 5 óráig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Új trolibuszokat vásárolna a BKK Cikk

Folytatná a Fővárosi Önkormányzat és a BKK a budapesti járműparkfejlesztést, amelynek köszönhetően tovább javulhat a fővárosi közösségi közlekedés színvonala. Ennek érdekében a BKK megteremtette a lehetőségét annak, hogy ha rendelkezésre állnak a szükséges források, korszerű, környezetbarát, alacsony padlós trolibuszok érkezzenek a fővárosba. Az új, önjáró üzemmódra is képes járművek a kor elvárásainak megfelelő tulajdonságaikkal és felszereltségükkel szolgálhatják a Budapesten utazók kényelmét, egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy a város tisztább, élhetőbb legyen – olvasható a BKK honlapján.

BKK: 150 forintos mobiljeggyel korlátlanul lehet utazni szerdán, a BudapestGO második születésnapján Cikk

Két éves lesz a BudapestGO applikáció szerdán, az évforduló alkalomból a jegyárusító alkalmazásokban 150 forintos napijegyet lehet venni, amellyel egész nap korlátlanul lehet majd utazni a fővárosi közösségi közlekedés járatain – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Jönnek a 24 órás napijegyek az országos közlekedésben, a Budapest-bérlet alku tárgya Cikk

Március 1-jétől változik a tarifarendszer az állami közlekedésben, a vármegyebérleten és az országbérleten kívül minden más eddig használt bérletet megszüntetnek – közölte Lázár János építési és közlekedési miniszter mai, Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján.

A BKK-hoz került a taxikkal kapcsolatos feladatellátás Cikk

Egyszerűbb és egyértelműbb lett a taxikkal kapcsolatos ügyintézés, miután a teendők január 1-jétől egyetlen társaságnál, a Budapesti Közlekedési Központnál (BKK) összpontosulnak – írta a BKK az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

BKK: több elővárosi „kék” járatot érint a Volánbusznál vasárnapra és hétfőre meghirdetett sztrájk Cikk

Sztrájkot hirdettek a Volánbusznál, a vasárnapi és hétfői munkabeszüntetés érinti a budapesti agglomerációban közlekedő, úgynevezett „kék” autóbuszokat is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Mezőgadasági őstermelő árbevétel

Lepsényi Mária

adószakértő

90%-os költséghányad

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink