32 találat a(z) Auchan cimkére

Bulgurt hív vissza az Auchan Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján bulgur visszahívására hívja fel a figyelmet.

Mindenkinek fix alapbéremelést és jelentős juttatásnövelést ad az Auchan Cikk

Januártól minden munkatársának alapbérét bruttó 32 000 forinttal emeli az Auchan. A szakképzettséget nem igénylő áruházi munkakörökben akár bruttó 476 000 forintos jövedelem is elérhető, írja közleményében a cég.

Nébih: termékvisszahívás – ezt a meggyes sört ne fogyassza el! Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az Auchan Magyarország Kft. 0,33 literes AN meggyes sörének visszahívására hívja fel a figyelmet, lehetséges sérülés veszélye miatt.

Termékvisszahívás: ezt a tésztát ne egye meg! Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján arra figyelmeztet, hogy az Auchan áruház 8 tojásos eperlevél (200 g) tésztát hív vissza Salmonella lehetséges jelenléte miatt.

Üvegdarab lehet a rizsben, visszahívta az Auchan Cikk

Üvegdarab lehet az egy kilogrammos Auchan Nívó jázmin rizsben, ezért azt kivonta a forgalomból az Auchan Retail Magyarország – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Ebben a hipermarketben már használt ruhát is lehet venni Cikk

Éppen két hónapja vágott bele az Auchan Magyarország a jó minőségű, átválogatott, fertőtlenített használt ruhák forgalmazásába, ami olyan népszerű lett, hogy az eddigi hét áruház mellé ma újabb hat csatlakozik. Ezentúl Budakalászon, Óbudán, Fóton, Szolnokon, a másik miskolci áruházban és Solymáron is elérhető lesz az „Új élet by Auchan” kollekció.

Itt az Auchan nagy bejelentése: mától ne keressen műanyag zacskót az áruházaiban! Cikk

A mai napon búcsút int az Auchan a súlyosan környezetszennyező műanyagzacskóknak, amibe eddig a zöldséget, gyümölcsöt és a péksüteményt pakoltuk a leméréshez és a hazaszállításhoz. A gurigáról letéphető nejlonok helyett különböző környezetbarát csomagolóeszközökbe tehetjük a kiválasztott termékeket, amivel évi 172 tonna műanyaghulladéktól kíméljük meg a környezetünket.

Mérgező anyag oldódhat ki a tányérból, visszahívja az Auchan Cikk

Tányért hív vissza a forgalomból az Auchan Magyarország Kft., melamin-kioldódás miatt – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Műanyag merőkanalat és szűrőkanalat hívtak vissza a forgalomból Cikk

Primer aromás aminok kioldódása miatt az Auchan Magyarország Kft. visszahívta az AO márkajelzésű műanyag merőkanalakat és műanyag szűrőkanalakat – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

Az Auchan szennyezett gyorsfagyasztott gombakeveréket hívott vissza Cikk

Allergiás reakciót kiváltó gombaszennyezettség miatt az Auchan Magyarország Kft. visszahívta a Les Natures márka jelzésű, 450 grammos kiszerelésű gyűjtött gombákból álló gyorsfagyasztott darabolt gombakeveréket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Élre tört a Lidl – egyre népszerűbbek a multik boltjai Magyarországon Cikk

A magyarországi tizenegy kereskedelmi üzletlánc 2020-ban 7,3 százalékkal több, 5306 milliárd forint bruttó forgalmat ért el, ezzel 2007-hez képest 96 százalékkal bővült, vagyis csaknem megkétszereződött a piac – derül ki a GKI Gazdaságkutató legfrissebb elemzéséből.

Az Auchan jégkrémet vont ki a forgalomból szennyezettség miatt Cikk

Visszahívott a forgalomból egy vaníliás pálcikás jégkrémet a forgalmazó Auchan Magyarország Kft. etilén-oxid növényvédőszer-hatóanyaggal való szennyezettsége miatt, a meglévő készletet pedig zárolta – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Termékvisszahívás: Auchan narancsos étcsokoládé Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy az Auchan visszahívja a sajátmárkás étcsokoládéját a csomagoláson nem jelzett allergének miatt.

Szeletelt bacont hívott vissza az Auchan Cikk

Listeria monocytogenes baktérium jelenléte miatt kezdeményezte a forgalmazó Auchan Kft. az Auchan Tuti Tipp szeletelt bacon szalonna elnevezésű termék forgalomból visszahívását – tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-t.

Egymilliárdos bírság: pert nyert a GVH a Kúrián az Auchannal szemben Cikk

A Kúria mindenben jóváhagyta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) több mint egymilliárd forintos, rekordösszegű bírságot kiszabó határozatát. Így immár jogerőssé vált, hogy az Auchan visszaélt jelentős piaci erejével. A francia tulajdonú áruházlánc ugyanis egyoldalúan díjat számított fel beszállítóinak azért, hogy termékeik bekerülhessenek árukészletébe – írja honlapján a GVH.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Őstermelő kiegészítő tevékenysége

Lepsényi Mária

adószakértő

Magyar Kultúráért Alapítvány támogatása

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3