5 találat a(z) holland állampolgár cimkére

EU-s állampolgár magyarországi bére Kérdés

Magyarországon élő holland nyugdíjas hogyan adózik? Kérdés

Élettársam holland állampolgár. 2013 óta nyugdíjas. Magyarországon él, nincs vagyona (ingó, ingatlan) Hollandiában. Fizetnie kell Magyarországon adót a nyugdíja után, ha Hollandiában nem fizet?

Holland állampolgár társaságalapítása Magyarországon Kérdés

Holland állampolgár társaságot kíván alapítani Magyarországon. Konkrétan milyen dokumentumoknak kell ehhez rendelkezésére állniuk, amennyiben a tevékenységekhez külön engedély nem szükséges? Köszönöm a segítségüket.

Holland állampolgár egyénivállalkozás-indítása Kérdés

Tisztelt Szakértő! Holland állampolgár szeretne egyéni vállalkozást indítani Magyarországon. Pontosan milyen dokumentumok beszerzése után tudja ezt megtenni abban az esetben, ha a vállalkozás által végzendő tevékenység nem engedélyhez kötött? Meg kell előznie a vállalkozás indítását adóazonosító kérésének? Ehhez pontosan milyen dokumentumokat kell benyújtania? Köszönöm a segítségét.

Holland állampolgár magyarországi vállalkozása Kérdés

Tisztelt Szakértő! Holland állampolgár Magyarországon kíván letelepedni, és vállalkozást kíván alapítani. 1.)Amennyiben egyéni vállalkozást alapítana, milyen engedélyeket kellene megszereznie, illetve mivel kell rendelkeznie, hogy el tudja indítani a vállalkozást? 2.) Amennyiben társaságot alapítana, kell-e ahhoz valamilyen engedély? Ha tartósan Magyarországon kíván tartózkodni, és van holland egészség- és nyugdíjbiztosítása, szükséges-e, és milyen formában a magyar egészségügyi biztosítását rendezni? A megalapított vállalkozásában lehet-e katás adózó? Köszönöm a segítségét.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Ingatlan-bérbeadás

Szipszer Tamás

adószakértő

Katás egyéni vállalkozó – NAV-ellenőrzés

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close