• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Reprezentáció

Tisztelt Szakértő! Társaságunk uniós forrásból megvalósuló projekt keretében „Arculattervezés és nyomdai szolgáltatás” címmel közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek eredményeként kiválasztásra került a nyertes szolgáltató. Az ajánlattételi felhívás műszaki specifikációjában meghatározásra kerültek az egyes nyomdai termékek (például mappák, tollak, jegyzetfüzetek), valamint „reprezentációs ajándékok” gyűjtőnév alatt stresszlabda, baseball sapka, színes kávésbögre, bevásárlótáska, pendrive és jegyzetfüzet tollal. Ezek a termékek a rendezvényeinken kerülnek „kiosztásra” a résztvevők részére. A rendezvényeink a résztvevők számára térítésmentesek, azonban regisztrációhoz kötöttek. A számlázás szerződés szerint részteljesítésenként történik. 2016 decemberében „reprezentációs ajándékok gyártása” került leszámlázásra. A számla közvetített szolgáltatást tartalmaz. Kérdésünk, hogy van-e társaságunknak reprezentációs adófizetési kötelezettsége, vagy reklám-, propagandaköltségként számolhatóak el? Válaszát előre is nagyon köszönjük.


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2020 június
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close