Greff Magdolna okleveles adószakértő
Finacont Kft

Okleveles mérnökközgazdász, diplomáját 1995-ben szerezte a Szent István Egyetemen. Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, okleveles adószakértő. Több mint 20 éves számviteli és adózási gyakorlattal rendelkezik. Szakmai tapasztalatát vállalati környezetben, komplex szakmai szolgáltatások nyújtásán keresztül szerezte meg. Publikációs és előadói tapasztalattal is rendelkezik. 2015. óta dolgozik a Finacont Kft.-nél, ahol junior partnerként az adó- és számvitelitanácsadás üzletág szakmai és operatív irányításáért felel.

A Finacont Kft. hosszú szakmai múltra visszatekintő vállalkozás, mely 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy magyar és külföldi hátterű vállalkozások, illetve szervezetek számára teljes körű, magas színvonalú adminisztratív szolgáltatásokat nyújtson. A tulajdonosok és szakmai vezetők magyar magánszemélyek. A társaság több mint 130 tapasztalt, szakmailag felkészült munkatársat foglalkoztat. Munkatársainak egy része a budapesti belvárosi és a szlovákiai irodában végzi feladatait. Cél az ügyfelekkel való szoros együttműködés, a komplex üzletmenet gördülékeny kiszolgálása. A Finacont Kft. számos külső, különféle szakterületekre specializálódott szakértővel áll folyamatos kapcsolatban annak érdekében, hogy az összetett, több szakterületet egyszerre érintő feladatokat is hatékonyan tudja megoldani.

A kiemelt szolgáltatások a következők:

  • számvitel
  • bérügyvitel – bérszámfejtés és TB ügyintézés
  • tanácsadás adó, számvitel és bérügyvitel területen
  • pénzügyi és általános adminisztráció
  • HR és recruitment szolgáltatások
  • kontrolling, reporting
  • gazdasági menedzsment

A SZAKÉRTŐHÖZ INTÉZETT KÉRDÉSEK


Megválaszolva

0 komment

Káresemény könyvelése

Számvitel

Tisztelt Adózóna! 2021. 12. hónapban kft. tulajdonában lévő Toyota kistehergépkocsi balesetet szenvedett, totálkáros lett. »

Megválaszolva

0 komment

Egyházból egyesület – ingatlanok

Számvitel

Tisztelt Szakértő! Egy 15 éve működő egyházat egyesületté alakítottak át. Kérdésem az, hogy ilyenkor a meglévő ingatlanokat értékbecsültetni kell, hogy fel tudjuk venni nyilvántartásba? »

Megválaszolva

0 komment

Ekho választása

Szja / Ekho / Különadó

Tisztelt Szakértő! A kifizető egy fordító/tolmács végzettségű emberrel megbízási szerződést köt. »

További hasznos adózási információk

Kérdések és válaszok

Könyvezetés módjának változtatása

Pölöskei Pálné

adószakértő

Tőketartalék vagy halasztott bevétel

Pölöskei Pálné

adószakértő

Értékpapírszámla jutalékból

Nagy Norbert

adószakértő