hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Adóverseny: a jövő adószakértői és a célzott adóoktatás

  • MTI

Idén ismét meghirdeti adóversenyét az Ernst and Young magyarországi vállalatának adótanácsadási üzletága egyetemisták és főiskolai hallgatók számára.



A verseny esettanulmány formájában valós ügyfélmegbízáson alapul, amely a diákok számára lehetőséget nyújt a szakma jobb megismerésére, és a további karriert úgy is segíti, hogy szakmai gyakorlatot és tanácsadói állást ajánl - áll a pályázatot kiíró cég közleményében.

A versenyhez nincs szükség előzetes adózási tapasztalatokra. Tavaly a pályázók Vámosi-Nagy Szabolccsal, az Ernst and Young adószakértőjével dolgozhattak együtt, aki iránymutatásával és meglátásaival szakmai segítséget nyújtott 2007-ben a pályázatok elkészítéséhez.

Minderre azért is van szükség - áll a tavalyi versenyt felidéző honlapon - mert "felelősséget érzünk a hazai adókultúra alakításáért és támogatásáért. A jövőben különösen odafigyelünk a téma iránt érdeklődő fiatalok - talán leendő adószakemberek - szakmai fejlődésére, hiszen a hazai felsőoktatás tematikájában nem kellően hangsúlyos a célzott adóoktatás" - hangsúlyozta akkor az egyik legnagyobb tekintélyű magyar adószakértő.

Az idei verseny részletei és feltételei itt.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Helyiadó-számítás komplex megosztással

Szipszer Tamás

adószakértő

Egyéni vállalkozó és a könyvkiadás

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink