hirdetés
További témák
Szarvas Imréné könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Salgótarjánban, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végeztem 1978-ban. Majd 1991-ben adótanácsadó, 1992-ben mérlegképes könyvelő, 1995-ben pedig okleveles könyvvizsgáló képesítést szereztem.
A főiskola elvégzése után 14 évig a GANZ Danubius Hajó- és Darugyár tiszafüredi telephelyén számviteli csoportvezetőként dolgoztam, majd öt évig a Tiszai Kormorán Kft. főkönyvelője voltam.

2000. december 1-jétől könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő egyéni vállalkozóként tevékenykedek. Mikro-, kis- és középvállalkozások számára szaktanácsokat adok, adóbevallásokat, mérleg- és eredménykimutatásokat készítek, teljes körű könyvelést végzek, alapítványok egyesületek, nonprofit társaságok számára is. Adóvizsgálati eljárásban vállalom a vállalkozások képviseletét.

Emellett könyvelésfelügyeleti, könyvvizsgálati feladatokat is ellátok.
Számviteli, adózási területen oktatok is, valamint adó, bér, pénzügy, számvitel szakterületeken vizsgabizottsági tagként működök közre.

A SZAKÉRTŐHÖZ INTÉZETT KÉRDÉSEK


Megválaszolva

0 komment

Iparűzési adó megosztása

Helyi adó

Mezőgazdasági őstermelőnek több településhez tartoznak a földjei, alkalmazottja nincsen, gépei csak egyetlen településen vannak. Milyen módszerrel osszam meg az iparűzési adót? »

Megválaszolva

0 komment

Pénztárgép-módosító

Számvitel

Tisztelt Szakértő! Segítséget szeretnék kérni. »

Megválaszolva

0 komment

Könyvvizsgálat, pénzintézeti minősítés

Általános

Az általunk könyvelt társaságnál értékhatár miatt nem kötelező a könyvvizsgálat, azonban az egyik társaság könyvvizsgálót kiván választani, de nem tudjuk, hogy szükséges-e a pénzintézeti minősítés a... »

Megválaszolva

0 komment

Egyéni vállalkozó, családi gazdálkodó – iparűzési adó

Helyi adó

Tisztelt Szakértő! Egyéni vállalkozó, aki egyben családi gazdálkodó is, két külön iparűzésiadó-bevallást kell, hogy benyújtson? Köszönöm. »

Megválaszolva

0 komment

hirdetés
hirdetés

Kérdések és válaszok

Társasház felújítási alapja

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X