hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Kihirdették az E&Y adóversenyének nyertesét

  • adozona.hu

Pásztor György nyerte meg az Ernst & Young Adótanácsadás üzletága első, egyetemisták és főiskolások számára meghirdetett adóversenyét. A bírálók különdíj kategóriát is létrehoztak, mivel több olyan résztvevő is dolgozott az esettanulmányon - és ért el kiváló eredményt, akik az eredeti versenykiírás kritériumainak nem feleltek meg, de mindenképpen indulni szerettek volna.

Magyarország első adóversenyén a téma iránt érdeklődő diákok és frissdiplomások vettek részt, akik  A valós ügyfélmegbízás modellezésén alapuló esettanulmány-versenyben mérhették össze tudásukat. A részvételnél nem volt szükség előzetes adózási tapasztalatokra. A felkészülés során a pályázók Dr. Vámosi-Nagy Szabolccsal, az Ernst & Young adószakértőjével dolgozhattak együtt.

A pályázatokat az E&Y Adótanácsadás üzletágának munkatársai egységesített szempontrendszer alapján értékelték. Az eredményhirdetésen a díjakat Rencz Botond vezető adópartner, és Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, adószakértő adta át. A 300 ezer forintos fődíjat végül Pásztor György vehette át, aki az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának végzős tanulója. A második helyezett Boár György 220 ezer forint, a harmadik helyezett Fegyverneki Alíz pedig 150 ezer forint jutalomban részesült. A különdíjat Kneitner Lea vehette át, aki jelenleg másoddiplomás képzésre jár.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az Ernst & Young Adótanácsadási üzletága egy újabb esettanulmány-verseny kiírását is tervezi - áll a cég közleményében.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Iparűzési adó

Szipszer Tamás

adószakértő

Családi gazdaság kilépő tagja

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Munkabért terhelő párhuzamosan több letiltás

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink