További témák
  • Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Munkabérből letiltás postai utalása

Tisztelt Szakértő! Ügyfelem egyik munkavállalójával szemben bírósági letiltás érkezett gyermektartás jogcímen. Kérdésem a letiltás összegének felpereshez történő eljuttatásával kapcsolatos. A letiltás nem tartalmazott számlaszámot, és a felperes közvetlen megkeresésünkre is határozottan elzárkózott a számlájára történő utalástól, postai úton kéri a munkabérből levont összeget. Kérdésem: megteheti-e, hogy elzárkózik a tartásdíj átutalással történő rendezésétől (természetesen rendelkezik bankszámlával), és amennyiben jogosan kéri a postai utalással történő rendezést, akkor ügyfelemnek joga van-e levonni a postai feladás díját, érvényesíteni ezzel kapcsolatos többlet költségét. Azt, hogy a feladás készpénzt és időt igényel, nem is említem. Tapasztalataikat a hasonló ügyekben köszönettel fogadom. Mielőbbi válaszukat előre is köszönöm.


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

Ha előfizetőnk, lépjen be!

Ha most fizet elő a szolgáltatáscsomagra, akkor garantáltan kap nyári pihenéséhez egy HVG Extra magazincsomagot, és a sorsoláson is részt vesz, ahol Presser Gábor koncertjére nyerhet két jegyet. Az akció feltételei a 2018. június 18-tól 2018. augusztus 22-ig megrendelt, és 2018. augusztus 31-ig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.
Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek nevét és regisztrációs számát a rendeléskor megadott adatokkal a befizetés után kiküldött számlán tüntetjük fel.


 
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2018 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X