• UP LINE Termelő és Kereskedelmi Betéti Társaság
Hozzászólások 0

Nyereményjáték adózása 2.

Tisztelt Szakértő! Az alábbi nyereményjátékokkal kapcsolatban szeretnék választ kapni. Adott egy honlap, melyre a regisztráció fizetős, és határozott időre szól, majd meghosszabbítható. Az új regisztrációt beküldők és a regisztrációs díjat megfizetők (a), illetve a hosszabbítók (b) között egy-egy sorsolást tartunk, amelynek részletei: – a játékok a honlapon mindenki számára hozzáférhetően meg vannak hirdetve; – semmilyen sorsjegy, nyerőszelvény nem kerül kiadásra; – a sorsolás nyilvános; – a regisztrációs díj megfizetésén kívül egyéb részvételi díj nincs – a kisorsolt ajándék utalványt (15 000 forint) a szervező cég (azaz mi) ajánlunk fel, de az utalvány külső cégnél használható fel (nem a mi szolgáltatásunkra) a.) sorsolás: bárki regisztrálhat, és az első, adott számú sikeres – díjrendezett – regisztráló között kerül sor a sorsolásra, az ő részvételük automatikus b.) sorsolás: minden, a hosszabbításra jogosult és regisztrációját meghosszabbító tag automatikusan részt vesz. Kérdésem az lenne, hogy kell-e adózni a nyeremények után, s ha igen, akkor milyen módon? Köszönettel: Somogyi Katalin


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2020 február
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close