hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Navrasics a válságadóról: nem kellemes, de szükséges

  • MTI

Navracsics Tibornak egy prágai lapban megjelent nyilatkozata szerint Magyarország számára a megszorításokon alapuló gazdaságpolitika zsákutca, mert az ország lakosságának a fele el van szegényedve és nincs már szabadon felhasználható pénzforrása.

"A megszorításokon alapuló politika számunkra zsákutca" - jelentette ki a miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter abban az interjúban, amelyet a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap közölt kedden."Megpróbálunk több pénzt adni a kisebb és közepes nagyságú cégeknek, a növekedés élénkítéséhez azonban több motorra van szükségünk. A válságadó szükséges, de nem kellemes megoldás volt" - fejtette ki a kormány elképzeléseit Navracsics.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Versenybírói elszámolás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Ingatlanértékesítés szja-kötelezettségének kezdete

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink