• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Személyzet étkeztetésének költségelszámolása

Kedves Szakértő! Melegkonyha besorolással működik egy vendéglátó üzlet, egyéni vállalkozó által üzemeltetve. Az üzlet dolgozóinak jár melegétkezés, melyet az üzlet biztosít. Melegétel előállítása csak a dolgozók részére történik, értékesítésre nem. A dolgozók részére biztosított étkezés hogyan szerepeltethető költségként ebben az esetben? Esetleg az ehhez szükséges alapanyagok számolhatók el költségként, vagy más, az étel előállításához szükséges kiadás, például energia is elköltségelhető? Tájékoztatását előre is köszönöm!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1