4

Üzemi konyha

Tisztelt Szakértő! Egy étterem a saját dolgozóit a saját konyháján étkeztetné. Ez a kedvezőbb adózású juttatások közé tartozik 12 500 forint/fő/hó összegig. Mi ennek az elszámolási módja, technikai lebonyolítása? Ki kell állítani az étteremnek étkezési jegyeket, vagy simán jegyek nélkül, a dolgozói létszám arányában kell kiszámolni az adóvonzatot? Ha az azonos telephelyen működő szálloda dolgozói is itt étkeznének, és a szálloda is ezt a fajta juttatást szeretné adni, akkor neki kell kiállítani utalványt vagy jegyeket a felhasználás nyomon követésére? Hogyan működik ez a való életben?


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5