hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Családi vállalkozások, vállalkozó családok

  • adozona.hu

Második alkalommal rendezte meg a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány családi vállalkozásoknak szóló szakmai konferenciáját „Családi vállalkozások, vállalkozó családok” címmel május 23-án.

 
Elsőként sikeres családi vállalkozások kerekasztal-beszélgetését hallgathatták meg a résztvevők, majd hazai és külföldi vállalkozásfejlesztési szakemberek (Soltész Anikó, Chris Swaffin-Smith, Radácsi László) előadásai mellett Merényi Miklós, a GKM Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok szakállam¬titkára beszélt a családi vállakozásokat érintő kérdésekről.


A konferencia másnapján Chris Swaffin-Smith, a konferencia külföldi vendégelőadója tartott workshopot a résztvevő magyar családi vállalkozóknak. Az Anglia Politechnique University Családi Vállalkozás Központjának alapítója, nyugalmazott professzora – aki ma is sikeres családi vállalkozási tanácsadó Angliában – személyre szabott, hasznos és előremutató tanácsokkal, megoldási ötletekkel szolgált a résztvevőknek az általuk megfogalmazott problémákra.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Térítésmentes átadás civil szervezet

Pölöskei Pálné

adószakértő

Számviteli beszámoló

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink