• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Fagylaltozó, cukrászda teáor

Tisztelt Szakértő! Egyéni vállalkozó szeretne fagyizót nyitni. Segítséget kérnénk, hogy milyen teáor és milyen végzettség kell hozzá? A fagyizóban NEM helyben készített fagylaltot és sütiket árulnának. Viszont eladóként értékesítené a fagylaltot meg a cukrászdai süteményeket. Érdekelne, hogy teáor és képesítés szempontjából mik a különbségek a helyben, illetve nem helyben fogyasztás esetén? Válaszát megköszönve!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1