Hozzászólások 0

Jubileumi utazás elszámolása

Tisztelt Szakértő! Amennyiben a pandémiás helyzet azt lehetővé teszi, cégünk 30 éves fennállásának jubileumából, bizonyos feltételek szerint kiválasztott (munkaviszonyban töltött idő, szervezeti szint) munkavállalói számára nagy létszámú, többnapos, külföldi utazás szervezését tervezi. A programok főként szabadidős, szervezett programok, de tervezünk saját HR munkatársaink szervezésében csapatépítő foglalkozások megvalósítását is a külföldi szálláshelyeken. A program célja a cég iránti lojalitás növelése, a két telephelyen működő gyáregység munkavállalóinak még jobb egységben működése, a cég „történelmének” bemutatása a munkavállalók részére. Cégünk mindehhez biztosítani szeretné az utazást, szállást, és az étkezést, illetve a szabadidős programok (részvételi és belépőjegyek) díjait. Kérem, szíveskedjen részletesen ismertetni a fenti esemény, juttatás cégünket terhelő adókötelezettségét, kiemelten az Szja tv., a Szocho tv., a Tao tv., illetve egyéb, esetlegesen felmerülő adó-, illetve járulékkötelezettségek vonatkozásában! Kérem, szíveskedjen válaszában kitérni a pontos törvényhelyek hivatkozására! Válaszát előre is köszönve, tisztelettel: Kovácsné Beáta


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 április
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close