• Müllerné Magyar Edina
Hozzászólások 0

Szociális szövetkezeti dolgozó egyéni vállalkozóként

Tisztelt Szakértő! Egyéni vállalkozó ügyfelem, aki szociális szövetkezetben végez munkát (a megfogalmazás direkt így történt, ő fogalmazott így), eddig főállású katás jogviszonyban állt, azonban szja szerint adózó szeretne lenni. Az eBev felületen ellenőriztem a biztosítotti bejelentéseit, ott nem található meg a szociális szövetkezettel kapcsolatos bejelentés. Mivel nem vagyok járatos a területen, ezért az első kérdésem erre vonatkozna. Lehetséges-e, hogy olyan jogviszonyban áll a szövetkezettel, amit nem kellett a NAV felé bejelenteni? Amennyiben csak a T1041 beküldése maradt el, abban ez esetben mikor minősülne mellékállású vállalkozónak a szociális szövetkezeti munkájára tekintettel? Köszönettel: Partner-E Könyvelőiroda


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 február
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close