• HÁROM B Húsfeldolgozó és Kereskedelmi Betéti Társaság
Hozzászólások 0

Katás egyéni vállalkozás

Tisztelt Szakértő! Az alábbi témában kérném a tájékoztatását! Egy családban a férj, feleség, nagykorú gyermek is külön-külön katás egyéni vállalkozó. A feleség és a gyermek a saját vállalkozásban nem rendelkezik a fő tevékenységhez szükséges végzettséggel csak a férj, ezért mind a két egyéni vállalkozásban (feleség, gyermek egyéni vállalkozásában) 2–2 órás munkaviszonnyal be van a férj jelentve. Mielőtt katás vállalkozást indított a feleség, a férj vállalkozásában volt munkaviszonyba bejelentve. Egymás között nem számláznak, viszont mind a három vállalkozásnak azonos partnertől származik a bevétele, amely nem haladja meg a hárommillió forintot egyik vállalkozásnál sem. 2021-től érvénybe lépő változásoknak ez a felállás megfelelő lesz? Köszönöm szíves tájékoztatását!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 február
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close