További témák
Hozzászólások 0

Nyereményjáték munkavállalóknak

Tisztelt Szakértő! A következő ügyben szeretnék állásfoglalást kérni. Egy kft. a saját és a kölcsönzött munkavállalói között egy nyereményjátékot hirdetett meg. A játékban kizárólag a játék időtartama alatt aktívan munkát végző munkavállalók vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt: – a céges busszal selfie-t készítenek, és azt a kft. által megadott e-mail címre eljuttatják; – a fotó akkor érvényes, ha azon a céges busz jól látható és beazonosítható módon észlelhető, és a fotón rajta van a játékos egész alakja, vagy legalább felismerhető az arca teljesen vagy részben; – a játékosok vállalják és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotójukat a szervező online és offline marketing célokra felhasználja (beleértve azt is, hogy a Facebook-oldalán megosztja). A nyereményt szervező minden hónapban, az előző hónapban selfie-t beküldő játékosok között sorsol ki különböző tárgynyereményeket, például állatkerti belépőt Egy játékos csak egyszer nyerhet, azaz egy nyereményre jogosult. A nyeremény után kinek, milyen és mekkora adóterhet kell fizetnie? Válaszukat előre is köszönöm!


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

Ha előfizetőnk, lépjen be!


 
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2019 március
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X