Hozzászólások 0

Éttermi vendéglátás

Tisztelt Szakértő! Most került hozzánk egy cég, ami éttermi vendéglátással foglalkozik, mindkét éttermében helyben fogyasztási lehetőség van, így 5 százalékos értékesítéssel dolgozhatna, ám félretájékoztatás miatt egész évben idáig 18 százalékkal ütöttek be minden helyben fogyasztott ételt. Önök szerint van lehetőség ezt korrigálni, vagy van-e erre tapasztalat, hogy ilyenkor mi a teendő? Köszönöm szépen.


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 február
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close