• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Szerződés, számlázás II.

Tisztelt Ügyvédnő! Köszönöm a tájékoztatást. A céggel ma ismét beszéltem, mert hívtak. Közöltem, hogy továbbra is szeretném hallani a hangfelvételt. Közölték, hogy az nincs, de tavaly a telefonos megegyezés után postán kiküldték a szerződést. Én nem kaptam semmilyen levelet ettől a cégtől. Közölték, hogy nem ajánlva és nem is tértivevényesen adták fel, mert az nem kötelező, mivel nem számlát tartalmaz a levél. A bizonyításnál nekem kell bizonyítani, hogy nem kaptam meg a levelet és nem nekik, hogy azt elküldték, és innentől kezdve nem a kedvezményes árat követelik rajtam, hanem a teljes vételárat plusz a kinnlevőségkezelő költségét, mert átadják neki a számlát behajtásra, mivel a szerződés lejárta előtt 15 nappal nem mondtam fel a szerződést. De hogy mondtam volna fel, ha nem tudtam róla.?... De mivel nem fogadom el a kedvezményes árat, ezért a teljes árat hajtják be rajtam. Ez tényleg így van, és akkor most készüljek behajtásra? Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Kovács Éva


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2019 október
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X