490 találat a(z) baleset-bűnügy-rss cimkére

Üzletszerűen vesztegettek meg egészségügyi dolgozókat temetkezési vállalkozások Cikk

Számtalan esetben fizettek le temetkezési vállalkozások egészségügyi dolgozókat, az ügyben hat emberrel szemben folyik eljárás – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

Volt ügyvéd működtetett számlagyárat Cikk

A bíróság letartóztatott egy praxisától eltiltott budapesti ügyvédet, a jogász olyan gazdasági társaságot működtetett, amely az adócsökkentés érdekében több mint 241 millió forint összegben fogadott be valótlan tartalmú számlákat – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Csomagok alól került elő 1580 doboz csempészett cigaretta Cikk

Csomagok alá rejtett és ragasztószalaggal körbetekert dobozokkal sem tudták megtéveszteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőreit. Több mint 1500 doboz csempészcigaretta útját szakították meg az egyenruhások az M1-es autópályán, olvasható a NAV honlapján.

Ők befürödtek: csaknem 5000 fürdőlepedőt foglalt le a NAV Cikk

Több ezer „hamis mosollyal” szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, amikor Gyulánál felnyitottak egy magyar kamiont, olvasható a NAV honlapján.

Hamis ruhákat és zárjegy nélküli cigarettákat találtak két bolgár autósnál Cikk

A pénzügyőrök 700 doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát és 107 hamis ruhát találtak két bolgár autósnál az M7-es autópálya lepsényi pihenőhelyén – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.

Kecskére káposztát: nem akárkit gyanúsítanak korrupcióval Cikk

Korrupcióval gyanúsítják az indonéziai korrupcióellenes ügynökség vezetőjét – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.

Hamisítványokat foglalt le a NAV: játékok, táskák és informatikai eszközök voltak a szállítmányban Cikk

Megközelíti a 250 millió forintot azoknak a hamis márkajelzésű játékoknak, táskáknak és informatikai eszközöknek az értéke, amelyeket Nagykanizsán foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai – közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel

472 milliót csaltak el a számlagyárosok: 20 évet is kaphatnak Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőr nyomozói rátették a kezüket egy bűnszervezet vezetőjének garázsában talált limitált szériás Ferrarira, amelyből mindössze csak 20 darabot gyártottak. A luxusjárgány csomagtartójából pedig több, mint 1.1 millió euró került elő, és ez még nem minden. Egy másik helyszínen Lamborghini Urus-t parkoltattak, olvasható a NAV honlapján.

Illegális potencianövelőket foglalt le a NAV Cikk

Közel kétezer darab potencianövelő zselét találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár férfi autójában az M1-es sztráda Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán. Az elkövetőt és csomagjait átadták a rendőrség munkatársainak, olvasható a NAV honlapján.

Új trükkel csempésztek cigarettát Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei egy Romániából Anglia felé tartó kamiont ellenőriztek november 8-án délután. A jogsértők újszerű trükkje nem járt sikerrel, a zártszelvényekbe bújtatott több, mint 26 ezer doboz román zárjeggyel ellátott cigaretta – a fuvarozó minden erőfeszítése ellenére – nem ért célt a ködös Albionban, írja a NAV honlapja.

Lebukott egy celeb adófizetés elmulasztása miatt Cikk

Felnőtt tartalmú képek és videók internetes feltöltéséből mintegy 15 millió forint bevételt szerzett az a „celeb”, akinél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jogkövetési vizsgálatot végzett; az adózó a bevételét elmulasztotta feltüntetni a bevallásaiban.

600 embert vert át külföldi munkalehetőség ígéretével, vádemelést javasol a rendőrség Cikk

Külföldi munkavállalásról vagy otthonról végezhető munkáról szóló hamis hirdetésekkel ejtett tévedésbe mintegy hatszáz embert egy férfi a gyanú szerint, ezért a rendőrség vádemelést javasol ellene – tájékoztatott a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

61 ezer doboz hamis testpermet: az EU-ban betiltott összetevő is van bennük Cikk

Hamis volt az a luxusmárkáknak álcázott 61 ezer parfümözött spray, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy budapesti raktárépületben foglaltak le, olvasható a NAV honlapján.

Süti helyett zárjegy nélküli cigaretta volt a dobozokban Cikk

A kalóriabevitel miatt már nem kell aggódnia annak a bolgár férfinak, aki édességnek álcázott süteményes dobozokkal próbálta megtéveszteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársait Rajkánál, olvasható a NAV honlapján.

A számlaadat-szolgáltatás buktatta le a kereskedőt Cikk

Az Online Számla rendszer adatainak kockázatelemzésekor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eltérést talált egy nagykereskedőnél: adózási gyakorlata nem volt összhangban a tevékenységével. A NAV esélyt adott az önkéntes javításra, jogkövetési vizsgálatban szembesítették a cégvezetőt a feltárt anomáliákkal, olvasható a NAV honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Rendes felmondás esetén mikor kell elszámolni a dolgozóval?

dr. Kéri Ádám

ügyvéd, compliance szakértő

Kiküldetés

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31