Kis Gábor számviteli és adótanácsadás
Finacont Kft

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem közgazdász majd szakközgazdász diplomát. Okleveles könyvvizsgáló és adószakértő vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatott tanulmányaimat követően 2010 óta MBA végzettséggel is rendelkezem. Szakmai és vezetői gyakorlatomat gazdasági vezetőként és adószakértőként szereztem. Jelenleg a Finacont Kft. adó és számviteli tanácsadási partnereként állok a társaság ügyfeleinek rendelkezésére.

A Finacont Kft. hosszú szakmai múltra visszatekintő vállalkozás, mely 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy magyar és külföldi hátterű vállalkozások, illetve szervezetek számára teljes körű, magas színvonalú adminisztratív szolgáltatásokat nyújtson. A tulajdonosok és szakmai vezetők magyar magánszemélyek. A társaság több mint 130 tapasztalt, szakmailag felkészült munkatársat foglalkoztat. Munkatársainak egy része a budapesti belvárosi és a szlovákiai irodában végzi feladatait. Cél az ügyfelekkel való szoros együttműködés, a komplex üzletmenet gördülékeny kiszolgálása. A Finacont Kft. számos külső, különféle szakterületekre specializálódott szakértővel áll folyamatos kapcsolatban annak érdekében, hogy az összetett, több szakterületet egyszerre érintő feladatokat is hatékonyan tudja megoldani.

A kiemelt szolgáltatások a következők:
  • számvitel
  • bérügyvitel – bérszámfejtés és TB ügyintézés
  • tanácsadás adó, számvitel és bérügyvitel területen
  • pénzügyi és általános adminisztráció
  • HR és recruitment szolgáltatások
  • kontrolling, reporting
  • gazdasági menedzsment

A SZAKÉRTŐHÖZ INTÉZETT KÉRDÉSEK


Válaszra vár

0 komment

Visszavásárlás

Számvitel

A "Visszáru vagy visszavásárlás? Az ügyletek számviteli nehézségei" című cikkel kapcsolatban kérdezem: Milyen következményekkel (bírság? büntetőjogi felelősség? »

Megválaszolva

2 komment

Végelszámoláskor nem aktivált eszköz

Számvitel

Tisztelt Szakértők! Adott egy cég, amely a 2017. évben alakult újonnan, alanyi adómentes adózóként. »

Megválaszolva

0 komment

Alapítvány átad

Általános

Tisztelt Adózóna! Közhasznú alapítvány célja óvodába járó gyerekek támogatása, 1% szja-ból van bevétele, mentes alanyiságú. Vásárol udvari játékokat, amelyeket az óvoda használ. »

Megválaszolva

0 komment

Üzleti év megváltoztatása

Számvitel

Tisztelt Adózóna! Van egy kft., amely szeretné az üzleti évét megváltoztatni. Az korábbi beszámolói mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámolók voltak. Ebből rendelkezik 3 lezárt évvel. »

További hasznos adózási információk

Kérdések és válaszok

Tőketartalék vagy halasztott bevétel

Pölöskei Pálné

adószakértő

Értékpapírszámla jutalékból

Nagy Norbert

adószakértő

Gyes mellett egyéni vállalkozó

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász