• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Felnőttképzés oktatóinak bejelentkezése

Tisztelt Szakértő! Egy pedagógiai szolgáltató intézet felnőttképzést szervez az intézeti tagszervezetek tanárainak. A pedagógiai szolgáltató intézet (a továbbiakban intézet) hirdeti a képzést, nála jelentkeznek a résztvevők. Az intézet ezen tevékenysége végzéséhez megtette a szükséges bejelentést a felnőttképzési államigazgatási szervnél, ott regisztrálásra került és nyilvántartási számot kapott. Ennek megfelelően megtesz minden szükséges adatszolgáltatást is. A felnőttképzést végző oktatók külsős megbízott magánszemélyek vagy gazdasági társaságok (a továbbiakban Gt.). Kérdés: ha az oktató egy Gt. alkalmazottja vagy megbízottja, és az intézet a Gt-vel köt szerződést az oktatói munkára, akkor ez a Gt. is meg kell-e tegye a szükséges bejelentést a felnőttképzési államigazgatási szervnél, ott regisztrálnia és nyilvántartási számot kapni, és a továbbiakban minden szükséges adatszolgáltatást is teljesítenie? Vagy a Gt.-re ez már nem vonatkozik, mivel nem ő a képzés szervezője, hanem csak felkért oktató? Válaszukat előre is köszönöm.


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close