• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Nyelvoktatás támogatása

Tisztelt Szakértő! Vállalatunk szeretné a nyelvoktatást támogatni az eddigiektől eltérő formában. A kiválasztott dolgozóknak a munkájukhoz, a nemzetközi kapcsolattartáshoz szükséges a nyelvtudás. Azt a döntést hozták a vezetőink, hogy az eddigiektől eltérően – és a személyre szabott igényeket jobban figyelembe véve – nem a vállalathoz jönnének a tanárok csoportos oktatást tartani, hanem mindenki, akit kijelölnek nyelvtanulásra, önállóan oldaná meg a képzést. Mindenki kapna egy költségkeretet, és a szintjének és igényeinek megfelelő oktatást választaná, és számlával számolna el a cég felé. Mire érdemes odafigyelni a fent leírtak bevezetésénél, hogy helyesen járjunk el? Elfogadható-e ebben a formában a képzés, nem minősül-e esetleg juttatásnak a dolgozó felé, ha mindenki egyedileg számol el? A költségkeret meghatározásánál személyenként lehetséges-e differenciálni? Előre is köszönöm a válaszát!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 február
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close