További témák
  • KRE-ÁTOR KFT
Hozzászólások 0

Nyereményjáték adózása

Tisztelt Szakértő! Társaságunk nyeremény játékot szervez, melyen a termékeinket megvásárlók vehetnek részt. Termékeink csomagolásában véletlenszerűen elrejtünk 101 db összeget és a hozzájuk tartozó hitelesítő kódot. A nyeremény tehát pénzösszeg. A termékeken figyelemfelkeltő matricával jelezzük az akciót és a weboldalt, ahol a játék részletes leírása megtalálható. A fogyasztó a megvásárolt termék kibontása után látja, hogy a csomagolása nyert vagy sem. Ha nyert, akkor a nyerő csomagolást egy kísérőlevéllel együtt (melyen a fogyasztó adatai szerepelnek) postai úton eljuttatja társaságunkhoz. Ezt követően felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel, és eljuttatjuk hozzájuk a nyereményeket. Sorsolás tehát nem lesz, minden csomagolás nyer, amelyben megtalálható az összeg és a hitelesítő kód. Az akciót interneten széles körben hirdetjük. Állásfoglalásukat kérjük, hogy a fent írt feltételekkel megfelelünk-e az adómentesség feltételeinek? Amennyiben nem, akkor milyen adóterhei, bevallási kötelezettségei vannak társaságunknak a nyereményjátékkal kapcsolatban?


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

Ha előfizetőnk, lépjen be!

Ha most fizet elő a szolgáltatásra, akkor az Adózóna előfizetési csomag részeként garantáltan megkap 5 iratmintát, amelyet az Adózóna legfrissebb kiadványából, a GDPR – Munkaügyi iratminta csomagból szakértőink választottak ki önnek. Az akció feltételei a 2018. augusztus 23-tól 2018. szeptember 30-ig megrendelt, és 2018. október 10-ig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.
Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek nevét és regisztrációs számát a rendeléskor megadott adatokkal a befizetés után kiküldött számlán tüntetjük fel.


 
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2018 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X