• Gyovai Sarolta
Hozzászólások 0

Turizmusfejlesztés, NTAK-kötelezettség

Tisztelt Szakértő! Ügyfelünk munkahelyi büfét működtet, tevékenység kódjai: 562902 Nem melegkonyhás munkahelyi büfé, kantin; 561006 Falatozó (büfé), hidegkonyhás büfé szolgáltatás. (A büfé hidegkonyhásnak számít, csak konyhakész alapanyagokkal dolgozhat. Amit készít: melegszendvics, hamburger, sült burgonya (fagyasztott) stb. Ebben az esetben kötelezett-e a turizmusfejlesztési hozzájárulás fizetésére? Ebben az esetben kötelezett-e az NTAK-adatszolgáltatásra? Köszönöm!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1