• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Húsüzemnél a végtermék súlyvesztését hogyan számoljuk el?

Tisztelt Cím! Van egy egyéni vállalkozó, akinek húsüzeme van, megveszi a nyers húst és abból füstölt árut készít (kolbász, szalonna). Ezek a termékek a füstölés során jelentősen veszítenek eredeti súlyukból (kb 30%-ot), ilyen estben az apasztásból adódó veszteséget egyszeres könyvvitelben hogyan tudjuk elszámolni? Válaszukat előre is köszönöm!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1