Hozzászólások 0

Tárgyi eszköz

Tisztelt Szakértő! A következő problémával szembesültünk: autóalkatrészeket forgalmazunk, egyes termékeket Kínában gyártatunk. Mintát küldünk ki, amely alapján a partnerünk legyártja a termék elkészítéséhez szükséges eszközöket (formákat, sablonokat, öntőformákat). Ezeket az eszközöket nekünk ki kell fizetni. Majd következik a próbagyártás, és ha elfogadjuk a termék minőségét, elkezdődik a sorozatgyártás. A gyártás során az öntőformák elhasználódnak, így azok sohasem kerülnek Magyarországra. Kérdésem a következő: ezeket az öntőformákat hogyan tudjuk felvenni tárgyi eszközként? Hiszen Magyarországra nem jutnak el, ellenőrzés során nem tudjuk bemutatni őket. Hogyan igazoljuk, hogy valóban léteznek? Válaszát előre köszönöm! Üdvözlettel: Oláh Krisztina


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2021 február
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close